ŽENA RAK: Njoj je LJUBAV SVE NA SVETU, i zato PATI DO BOLA i DO LUDILA ako NIJE VOLJENA!

ŽENA RAK: Njoj je LJUBAV SVE NA SVETU, i zato PATI DO BOLA i DO LUDILA ako NIJE VOLJENA!

2024-05-01 Off By Dejana

Žena Rak: Žena rođena u znaku Raka jedna je od najljubaznijih, najosetljivijih i najljubavnijih osoba koje možete upoznati. Njen svet je vođen emocijama i dubokim osećanjima, a ljubav je za nju suština postojanja. Nijedna dama zodijaka ne voli tako snažno i intenzivno kao žena rođena u znaku Raka.

Žena Raka i ljubav

Za ženu Raka, ljubav je sve na svetu. To je nešto od čega nikada ne odustaje, ali istovremeno je i nešto zbog čega pati najviše na celom svetu. Za nju, ljubav je osnovna potreba, nešto zbog čega živi i bez čega njen život gubi smisao. Nema problema sa priznavanjem da nije srećna ako nije voljena, jer za nju ljubav predstavlja suštinu njenog bića.

Kada je voljena, žena Rak je srećna, puna života i energije. Sitnice je čine srećnom, ali isto tako sitnice mogu da je dovedu do suza i patnje. Ona je jednostavno takva – emotivna, osećajna i duboko povezana sa svojim emocijama.

Pridruži se na našu Facebook stranicu ako si Rak, i prati nas svaki dan!  KLIKNI >>> OVDE <<<

Za ženu Raka, ljubav je nešto više od osećaja. To je duboko emotivna veza koja se gradi na poverenju, razumevanju i podršci. Ona je spremna da učini sve za osobu koju voli, da bude uz nju u dobru i zlu, da bude oslonac i podrška u svakoj situaciji. Njena emotivna dubina čini je posebnom i jedinstvenom. Ona ume da bude tu za one koje voli kao niko drugi na svetu. Spremna je da svima pruži snagu, da bude oslonac i rame za plakanje.

Emotivna dubina žene Raka

Žena Rak je izuzetno brižna i pažljiva prema svojim najbližima. Njena ljubav prema porodici i prijateljima je bezgranična, i uvek je spremna da žrtvuje sve za njih. Ona je neko ko će uvek biti uz vas u teškim trenucima, ko će vas podržati i ohrabriti kada vam je to najpotrebnije. Njena ljubav je iskrena i bezuslovna, i nema granica kada je u pitanju briga o voljenim osobama.

Međutim, jedan od najvećih problema žene Raka je što često zaboravlja na sebe dok čini sve za druge. Zaboravlja na svoje potrebe i žrtvuje sebe zarad ljubavi prema drugima. Ne ume da bude sebična i često stavlja potrebe drugih ispred svojih. Ne sluša glas razuma, već sledi svoje srce bez obzira na posledice. Zbog toga pati više nego ijedna druga žena.

Žena Rak je previše emotivna i osećajna, i često se previše veže za ljude oko sebe. Njena velika osećajnost često je čini ranjivom i podložnom povredama. Često se dešava da svoje srce i svoju ljubav daje onima koji je nisu vredni, što je čini još ranjivijom.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2