Rak će UŽIVATI, Vagi stižu NAJLEPŠI TRENUCI, Jarcu će ova sedmica biti za PAMČENJE…

Rak će UŽIVATI, Vagi stižu NAJLEPŠI TRENUCI, Jarcu će ova sedmica biti za PAMČENJE…

2024-04-28 Off By Dejana

U ovom nedeljnom horoskopu, Rak će uživati, Vagi stižu najlepši trenuci, a Jarcu će ova sedmica biti za pamćenje. Ostanite sa nama i saznajte šta zvezde predviđaju za vaš horoskopski znak do kraja sedmice!

Ovan

Do kraja sedmice je svasta moguce. U toku preostalih nekoliko dana tokom ove sedmice morate da resite neke probleme. Vi dobro znate o cemu je rec ali je to nesto sto stalno odgadjate. Konacno je vreme da to promenite i da sa tim zavrsite.

Ovaj horoskop za Ovna nudi vam uvid u ono što vas čeka do kraja sedmice. Ako ste Ovan, vreme je da preuzmete kontrolu i rešite neke važne stvari koje ste stalno odlagali. Ova nedelja nosi mogućnost da konačno rešite probleme koji vas muče, stoga iskoristite svoju energiju i odlučnost da završite ono što ste započeli.

Bik

Nemojte obecavati ono sto ne mozete ostvariti i nemojte se nadati onom za sta dobro znate da je tesko ostvarljivo. Vrlo lako do kraja ove sedmice moze da dodje do toga da razocarate nekog do koga vam je iskreno stalo.

Za Bikove, ova sedmica nosi upozorenje da ne obećavaju ono što ne mogu da ostvare. Bilo bi mudro da budete realni u svojim očekivanjima kako ne biste razočarali nekoga do koga vam je stalo. Budite iskreni prema sebi i prema drugima i izbegavajte obećanja koja ne možete da ispunite.

Blizanci

Mozemo da kazemo da je ljubav ono sto vam tokom sledecih nekoliko dana nece biti svetla tacka. Na ovom polju nista nece biti onako kako bi ste zeleli pa je bolje da emocije za sada stavite u drugi plan.

Za Blizance, ljubav možda neće biti u prvom planu tokom ove nedelje. Očekujte da se stvari neće odvijati onako kako ste planirali, stoga je bolje da svoje emotivne potrebe stavite na čekanje. Fokusirajte se na druge aspekte svog života i pokušajte da ne dozvolite da vas ljubavni problemi opterećuju.

Rak

Mozemo da kazemo da je ovo period tokom kojeg cete iskreno uzivati i sve ce doci na svoje. Dali ste sve od sebe da osvojite jednog lava i on ce do kraja ove sedmice napokon biti kraj vas a vi zbog toga srecniji nego ikada. Do kraja sedmice su promene moguce.

Za Raka, ova sedmica nosi mogućnost da konačno postignete ono što želite. Ako ste uložili trud u osvajanje jednog Lava, očekujte da će se vaši napori isplatiti. Do kraja sedmice moguće su pozitivne promene koje će vam doneti sreću i zadovoljstvo.

Lav

Mozemo da kazemo da će ovo biti dani za vase iskreno uzivanje. Dani tokom kojih cete moci da se uverite da je jedna skorpija i dalje zaljubljena u vas. Laze vas da nije jer ste joj slomili srce ali sudbina vam daje novu sansu.

Za Lavove, ova sedmica nosi mogućnost da uživate u ljubavi i pažnji voljene osobe. Možda će se pojaviti osoba iz prošlosti koja je još uvek zaljubljena u vas, iako vam to možda neće otvoreno priznati. Budite spremni da prihvatite novu šansu koju vam sudbina pruža.

Devica

Mozemo da kazemo da je za pravu ljubav uvek pravo vreme. Tako da, ako zelite da jedan ovan sada bude kraj vas onda mu samo dajte do znanja da vam je stalo do njega. Nema nimalo sumnje da ce on umeti da to ceni.

Za Device, ova sedmica nosi mogućnost da ostvare pravu ljubav. Ako želite da jedan Ovan bude kraj vas, pokažite mu svoja osećanja i pokažite mu da vam je stalo do njega. Ne sumnjajte da će on umeti da ceni vašu iskrenost i ljubav.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2