Ljubavna kompatibilnost LAVA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova!

Ljubavna kompatibilnost LAVA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova!

2024-04-27 Off By Maja

Kao Lav veći od života koji voli dramu odijevanja i izlaska, potreban vam je jednako vatreni partner, poput Ovna ili Strijelca,koji može odgovarati vašem tempu i opskrbiti vas pažnjom za kojom žudite.

Ljubavna kompatibilnost LAVA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova!

Lav i Ovan

Lavovima vlada Sunce, što vas čini briljantnim, kreativnim, velikodušnim i otvorenog srca. Živite da biste voljeli i bili voljeni. Kad se spojite sa Ovnom, koji je također Vatreni znak, romansa je usijana. Oboje imate dječje čuđenje o svijetu oko sebe i neusporedivi entuzijazam kada se zaljubite u nekoga. Sjajno ćete se zabaviti potaknuti  sve vrste aktivnosti i uživanja. Imajte na umu da igračkim prijateljima brzo dosadi gotovo svaka igra i morat ćete imati nekoliko trikova u rukavu kako biste partnera zainteresirali!

Lav i Bik

Bikovi su senzualna stvorenja koja traže jednostavna zadovoljstva. Lavovi moraju dobiti puno ljubavi i pažnje kako bi se osjećali sigurno u vezi. Oboje ste odani u ljubavi, ali budući da ste oboje fiksni znakovi, možete biti tvrdoglavi i teški. Svatko od vas razumije koncept uzimanja, to je davanje u kojem oboje niste uvijek tako dobri. Ako možete prijeći preko svojih vlastitih potreba i prihvatiti jedinstveni način izražavanja ljubavi jedno drugome, ovo može biti uzbudljiva utakmica s dugoročnim potencijalom i ona koja će vas oboje naučiti kako slobodno davati sebe.

Lav i Blizanci

Blizanci vole sve aspekte komunikacije, a vi ćete odmah biti opčinjeni njihovom duhovitošću i šarmom. Kada se Lav i Blizanac spoje, privlačnost je snažna i magnetična, povećavajući vašu zajedničku znatiželju ne samo jedno za drugo, već i za svijet oko vas. Bili ste sjajni prijatelji u igri u životu i poslu – kreativne iskre lete između vas jednako često i lako kao i one fizičke. Samo pazi da igraš lijepo. Možda nemate dar riječi kao što ima vaša ljubav Blizanci, ali to ne znači da niste jednako sposobni napraviti show.

Lav i Rak

Lavovi i rakovi su poput noći i dana kada su u pitanju odnosi. Vi ste bistri i sunčani, dok je Rak ćudljiv, introvertiran i osjetljiv. Lako možete zasjeniti svog Raka. Nikada nećete poželjeti ljubav ili privrženost u ovoj vezi, što je Lavu najvažnije. Vaš Rak ne treba toliko pažnje i nježnosti, ali ono što Raku treba jest da se osjeća sigurnim. Prije nego što se povežete sa Rakom, morat ćete se zapitati jeste li sposobni pružiti sigurnost potrebnu da se ovaj partner osjeća sigurno sa vama.

Lav i Lav

Kad se dva lava spoje, može doći do konkurencije. Iako oboje želite uvijek biti alfa mačka, morat ćete se sa vremena na vrijeme povući i prepustiti drugome da vodi. Tajna vašeg uspjeha je u tome da se ne shvaćate tako ozbiljno – smijte se svojim hirovima, prekršite pravila i dijelite jedni drugima komplimente, često. Vi ste dvije kreativne duše koje ne samo da sumnjaju da ste posebni, već to znate. Vaše slabosti su arogancija i ponos. Ako naučite kako utišati partnerovo urlanje i umjesto toga ga natjerati da prede, možda ćete to uspjeti.

Lav i Djevica

Djevice uvijek žele prednost u odnosima. Oni su pametni i učinkoviti i koriste svoj oštar intelekt da preuzmu vlast kad god i gdje god mogu. Ako ste pametan Lav, naći ćete mnogo načina da se šalite svojoj Djevici, dopuštajući joj da vjeruje da drži sve karte. Ipak, ispod svoje osuđujuće vanjštine, Djevice su duhovite i smiješne. Lako se smiju sami sebi, pogotovo kad ih netko nazove blefom. Možda ćete osjećati pritisak od Djevice da budete savršeni, ali svaki put možete smiriti njihovu kritičnu prirodu pozitivnim stavom.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2