VODOLIJA: PORODICA joj je na PRVOM MESTU, i ŽIVI kako bi USREĆILA one koje NAJJAČE VOLI…

VODOLIJA: PORODICA joj je na PRVOM MESTU, i ŽIVI kako bi USREĆILA one koje NAJJAČE VOLI…

2024-04-26 Off By Nada

STRPLJIVA, VELIKODUŠNA, BRIŽNA…

Vodolija – vrlo je zadovoljna sa jednostavnim tempom  života, koji joj je prilagođen njenom načinu življenja. Uvijek je svjesna da može ispravno sagledavati svoju vrijednost, stvarati dobre navike i dati sve od sebe kako bi sve postalo stvarnost.Razvija zdravo samopozdanje i otvoreno pruža podršku,  razvija osjećaj i odgovornost, te stvara realnu sliku o sebi i svojim mogućnostima.

Uz svoje velike želje, uvijek može da ide prema zacrtanim ličnim i profesionalnim ciljevima.

Veoma je dobre naravi, inteligentna, na pravi način djeluje i vjeruje u sebe i svoje ciljeve. Ona je osoba, koja je svjesna svojih kvaliteta, blista u punom sjaju i ostavlja dobar utisak na svoje osobine, te predstavlja se koliko je inače realna.Puna je ambicija i optimistično gleda na svijet i oslanja se na one koji joj ulijevaju najviše nade.Vodolija je dobar covek.

Uvijek je sretna i sigurna  da će uspjeti i savladati sve prepreke, koje joj život stavlja na iskušenje.

Inspiracija joj je u velikoj mjeri, jer je ona veoma vezana za emotivni život, koji je uglavnom zasnovan na idejama i mašti.Svoje emocije pokazuje iskreno , nježna je i brižna, te pruža svoje osjećaje bez razmišljanja.Uvijek je voljna da pomogne i odličan je prijatelj, te uvijek pravi harmonična druženja u kojima zaista uživa. Vrlo je prijatna za druženja, društvena, komunikativna i često spremna za zabavu. Dobro se snalazi u svakom društvu i vrlo lako pronalazi zajednički jezik.

Uvijek se dobro osjeća, ima skladnu okolinu i osjećaj da je voljena i veoma cijenjena. Uvijek planira i očekuje pozitivan razvoj događaja i svjesna je da se život odvija u željenom pravcu.Okupirana je kreativnim idejama koje želi realizovati i uvijek je spremna ispunjenju obaveza sa mnogo zadovoljstva. Vodolija zeli svima da se nadje.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2