Zena Ovan: Nezna i mocna – Ona je SAVRSENSTVO BEZ MANE!

Zena Ovan: Nezna i mocna – Ona je SAVRSENSTVO BEZ MANE!

2019-08-27 Off By Admin

Ona zna koliko vredi i ona zna za sta je sve sposobna. Zena ovan je dama koja je sigurna u sebe i u svoje sposobnosti i zbog toga ona izaziva veliko divljenje. Neverovatna je lepota sa kojom ona pleni, a isto tako je neverovatno samopouzdanje koje ona stalno pokazuje. Ona je nesto posebno i ona je zapravo ”savrsenstvo bez mane”…

 

Ona se uzda samo u sebe. Ona ne ocekuje da ce joj bilo koji covek pomoci da se za nesto izbori. Oduvek je zena ovan do svega dolazila potpuno sama i zbog toga je sve ono sto ima u zivotu samo njena zasluga. Cinjenica je da je ona uspesna i prelepa, ali ona zbog toga nije ”u oblacima”. Ona je dama koja je se oduvek prema drugim ljudima ophodila sa postovanjem i to se nikada nece promeniti. Ona je dama koja je izuzetno kvalitetno vaspitana i nju krase brojni ljudski kvaliteti.

Kod nje se najlakse mogu primetiti emocije. Ona je nista drugo nego emotivna kraljica. Nikada ona svoje emocije ne skriva, jer on smatra da emocije nisu slabost nego da su one nesto najlepse sto svakog dobrog coveka krasi. Na pomoc zene ovna svaka osoba moze racunati i to u svakom trenutku. Ona zeli da pomogne drugim ljudima, jer dobro zna koliko je se tesko nositi sa tugom. Zena ovan nije dama koja gleda samo sebe i koja vodi racuna samo o svojoj sreci. Ona zapravo ni ne ume da pokaze sebicnosti iako bi to trebala u nekim trenucima da ucini. Zena ovan je velikodusno bice koje bi svaki razlog za srecu da podeli.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2