LAV: Jeste PONOSAN,ali   on ume da PRIZNA KAD POGRESI!

LAV: Jeste PONOSAN,ali on ume da PRIZNA KAD POGRESI!

2019-08-27 Off By Admin

Lav je znak koji itekako ume da se bori za ono do cega mu je stalo.

Kada nesto pozeli on to uvek i dobije ali nikada ne na prljav i ruzan nacin. On nije osoba koja ce sedeti na dve stolice ili igrati prljavo. Itekako ume da bude  svestan toga  koliko vredi i neko je ko ume da bude pre svega borac.

Imati kraj sebe lava znaci imati nekog ko ce vam dusu dati. No, isto ce tako biti u stanju da vam dusu i uzme.

Ima stav i itekako zna da se bori za ono  sto hoce.

On nece ni pomisliti da vas slaze ali isto tako mu nikad nece pasti na pamet da oprosti onima koji su mu naneli bol. Jednostavno receno, ako ga neko jednom slaze ili izda na bilo koji nacin ta ga osoba  gubi za sva vremena.

Ovo ce vam mozda zvucati kao da lav ne ume da prasta. Daleko od toga,samo sto on dobro pazi kome ce dati tu sansu. Ako   mu dokazete da se iskreno kajete sto ste ga na bilo koji  nacin povredili  i  na neki ga nacin uverite da se to nikad vise nece desiti lav ce vam dati drugu sansu.

No, on je itekako svestan toga da  je  ljudski i gresiti i prastati.  I on pre svega ume da pogresi jer je to zapravo krajnje normalno.

No, poenta je u tome da   ce biti iskren i priznati kada pogresi. Nije mu problem da trazi oprostaj. Jednostavno je takav, igra fer i posteno i prema  svima je iskren. On je osoba koja ce biti u stanju da ucini nemoguce. Za njega ta rec zapravo i ne postoji. Kada voli daje sve od sebe ali isto tako sve   zahteva i nazad.  On nije polovican i neko je ko uvek ide na sve ili nista.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2