Ovo je NAJLEPSA zena zodijaka – FATALNA ZAVODNICA i DAMA  ZA PRIMER!

Ovo je NAJLEPSA zena zodijaka – FATALNA ZAVODNICA i DAMA ZA PRIMER!

2019-07-24 Off By Admin

Rec je o dami rodjenoj u znaku lava.

Prosto, ona je neko ko na svakom koraku privlaci paznju.

Daje sve od sebe kada  nesto pozeli i u najvecem broju slucajeva ona to i dobije. Zena je koja ne igra prljavo i nikada nece svoju srecu graditi na tudjim suzama. Ali isto tako nece odustati od onoga sto zeli sve dok postoje i minimalne sanse da dodje do svog cilja.

Ona odlicno zna koliko vredi i istina je da u velikoj   vecini slucajeva ide na sve ili nista.

Ima  specifican stav  prema  zivotu i osoba je koja vam nece naneti bol ali koja isto tako necce dozvoliti da vi ostanet kraj nje ako ste je povredili.

Zena lav odlicno zna da  nije fatalna lepotica ali da ima sarm i ponasanje koji je odlikuju tako  da svi misle da jeste. Moramo da dodamo da je zena lav neko ko ce umeti da vam da dusu ako to zasluzite.

Ali, vazno je reci  da ce ova zena umeti da vam dusu i uzme ako to pozeli. Ona je neko ko ce moci da bude vas oslonac i vasa snaga onda kada  sve ladje potonu i kada vam deluje da nemate nikoga ko moze da vas razume  i ko je spreman da vas voli.

Zena lav ima petlju da ucini prvi korak.

Ako joj se vec neko svidja ona nece cekati da  ta osoba pridje njoj. Prosto je zena koja nema vremena za gubljenje i koja na svaki moguci nacin  zeli da uziva u zivotu.

Imati zenu lava kao partnera nikada nije i ne moze biti jednostavno i lako jer je ovo zena koja ide na sve ili nista.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2