Ovim znacima ce AVGUST doneti mnogo srece, ali i mnogo problema!

Ovim znacima ce AVGUST doneti mnogo srece, ali i mnogo problema!

2019-07-24 Off By Admin

Nekim znacima nece biti dosadno ni na trenutak tokom meseca avgusta. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Bika i Skorpije da ih tokom avgusta ocekuju kako razlozi za srecu, tako i brojni problemi. Njima ce avgust biti turbulentan mesec…

 

BIK

Dragi bikovi, mozda vam avgust nece biti najlepsi mesec od pocetka godine, ali zato hoce najzanimljiviji. Vas zapravo tokom avgusta ocekuje neverovatan broj desavanja, a ta desavanja ce kod vas izazvati podeljena osecanja. Vi cete sa nekim planovima vaseg zivota moci da budete zadovoljni, a sa nekim necete moci uopste da budete zadovoljni.

Pocetak meseca avgusta vam donosi razloge za srecu i to sve zahvaljujuci vasem partneru i nekim njegovim postupcima. Medjutm, vas posle toga ocekuje mnogo problema i to na poslu. Upravo ce vase zaposlenje biti pod znakom pitanja tokom avguusta i to zbog brojnih problema koji vas ocekuju. Sem toga vama ce mesec avgust doneti i izdaju nekih vasih dragih osoba. Neke osobe do kojih vam je mnogo stalo ce vas izdati i vi cete shvatiti da su vam te osobe samo ”glumile prijatelje”.

Medjutim, vas tokom avgusta ocekuje i mnogo razloga za srecu. Vi cete narucito tokom avgusta moci da budete zadovoljni na nacinom na koji funkcionise vasa veza i vi cete zaista mnogo razloga za srecu na planu ljubavi imati. A sem toga vi cete moci da budete i vise nego zadovoljni sa vasom finansijskom situacijom.

Izuzetno zanimljiv mesec vas ocekuje. Vama ce mesec avgust doneti kako razloge za srecu, tako i razloge za tugu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2