BLIZANCI slusaju SVOJE SRCE ali ako dodje do toga da ih POVREDITE, DUPLO ce vam VRATITI!

BLIZANCI slusaju SVOJE SRCE ali ako dodje do toga da ih POVREDITE, DUPLO ce vam VRATITI!

2002-02-18 Off By Nada

Blizanci su SAOSJEĆAJNI, LJUBAZI, ODVAŽNI…

Blizanci su osobe koje mogu svakog razumjeti, cijeniti i iskreno voljeti.

Uvijek su spremni da isporučuju zadovoljsto i donose sreću i radost. Sa njima nikad nije dosadno u društvu , jer su veoma prijatni.Oni su kao osobe, otvorenog uma i uvijek su otvoreni za nove mogućnosti. Oni su veoma dosljedni i uvijek drže do svojih principa.

Daju veliku važnost dobroti i znaju razliku između dobrog i lošeg.

Vrlo su emocionalne osobe i uvijek kontrolišu svoje emocije. Oni su veoma drage i srodne duše, koje ispunjavaju svojom velikom ljubavlju.To su osobe koje su uvijek poželjne i društveno prihvaćene. Susretljivi su, prijatni, i spremni su svako raspoloženje učiniti što boljim. Blizanci imaju divnu dusu.

 

 

Vole razgovarati ili svoje vrijeme provoditi sa osobama koje su iskrene , dosljedne. kao i dobar su  oslonac u određenim životnim situacijama.

Vrlo su iskreni i otvoreno kažu ono šta misle. Uvijek su zabavni i imaju prave i iskrene namjere. Veoma su dinamični , a njihova osobina privlači sposobnost zdravih i iskrenih prijatelja, koji su uspješni u karijeru.Njihov svaki stav temelji se na  samopouzdanju jer sve rade sa zdravim navikama.

Optimistični su  i to im je jedna od vrlo dobrih osobima.

Imaju lijepa druženja, gdje se međusobno uvažava i poštuje.  Oni su osobe pune ljubavi topline i predanosti.Porodica im je veoma dragocjena, vole je njegovati i uvijek pružati svoj oslonac , jer je svaki njihov osjećaj ispunjen svim kvalitetima ljubavi.

 

Ljubav im je najjača sila na svijetu i uvijek unutar sebe osjećaju čistu i slatku ljubav.Veoma su tolerantni, srećni i uživaju sa porodicom, jer je njihova sreća njihova sigurnost. Vole opuštanje u krugu svojih najmilijih , gdje vlada sigurnost i puno razumijevanje. Uvijek slijede povjerenje, ljubaznost i sve ono što ih čini sretnim i zadovoljnim.

Pripadaju vrlo osjetljivim osobama i izbjegavaju ono što je nebitno.

Slušaju svoje srce, sretni su i  puni života.Uživaju u onome što rade i njeguju svoje odnose. Žive sretno i uvijek sa pozitivnim stavom, uživaju u životu i stvaraju pravo zadovoljstvo. Uvijek su društveno aktivni, upotpunjuju se , vesele i zabavljaju. Ispunjeni su dobrotom i unutrašnjim mirom i uvijek su usredtočeni  na svoje ciljeve i snove, tako da mogu uživati u svojim ambicijama.

Pretežne su naravi, osjećajni i pripadaju osobama koje su spremne pomoći u svakoj situaciji.

Uvijek su šarmantni, dragi i uvijek spremni za zabavu. Vrlo su osjećajni prema životu i uvijek se mogu savladati duhovnom snagom.  Teže sa širom komunikacijom, a istodobno se žele potpuno posvetiti svom unutrašnjem životu. Partnerski odnosi su im veoma značajni i igraju veliku ulogu u njihovom životu.

Uvijek su strpljivi i vrlo lako realizuju svoje ideje i poslovne planove.

Očekuju pozitivne promjene na polju posla, ali vide i vid napredovanja. Poslovni period im je jako naklonjen i sjajno ga iskorištavaju.Donose uspješnu saradnju sa kolegama i nadređenima i uvijek su okrenuti završavanju poslova, a svaki dogovor završi na vrijeme.

 

 

Svaki njihov ulazak u posao mogu ostvariti poslovne ideje, koje  vrlo brzo i realizuju.

Imaju potrebu da često borave u prirodi na svježem zraku, a sa voljenom osobom često su sportski aktivni. Zahvaljujući sebi, uvijek se nalaze u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Pozitivne energije imaju dovoljno , a svaki višak usmjeravaju prema drugima.