Sreda mnogo toga dobrog donosi Lavu, dok OVE znakove čeka težak dan!

Sreda mnogo toga dobrog donosi Lavu, dok OVE znakove čeka težak dan!

2024-05-28 Off By Admin

Sreda će pripadnicima znaka Lava biti i više nego lep dan…

OVAN

Dragi ovnovi, sreda će vam biti jako mirna i ona vam neće doneti ništa posebno značajno. Vi ćete tokom nje imati mnogo slobodnog vremena i to vreme ćete moći da se iskoristite onako kako vam to najviše bude odgovaralo.

BIK

Dragi bikovi, vaše kolege vam nisu prijatelji i vreme je da to shvatite. Vi nekim vašim kolegama i suviše mnogo verujete, a to bi vas moglo tako skupo koštati. Vaše kolege zaista nisu dostojne vašeg poverenja i vreme je da to shvatite.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi se trebate promeniti, jer vam je promena zaista potrebna. Vi pre svega morate početi da pokazujete mnogo veći oprez. Želeli vi to da priznate ili ne, ali je prosto pa činjenica da ste se vi i suviše mnogo opustili.

RAK

Dragi rakovi, sreda vam donosi neke manje probleme, a ti problemi će vam stvoriti nervozu. Vama se posebno neće dopasti dešavanja koja vas očekuju na poslu, a vas isto tako očekuju manji razlozi za nervozu zbog dešavanja na planu ljubavi.

LAV

Dragi lavovi, sreda će vam doneti samo mnogo razloga za sreću. Vama će se tokom nje na svim planovima vašeg života dešavati pozitivne i lepe stvari. Vi sredu trebate iskoristiti na što je moguće bolji način, jer će vam tokom nje sve pogodovati.

DEVICA

Drage device, vaš partner sve više gubi poverenje u vas kako vreme prolazi i vi nešto povodom toga morate učiniti. Vi morate pronaći način uz pomoć kojeg ćete urazumiti voljenu osobu pre nego što za to bude kasno.

VAGA

Drage vage, sreda vam neće biti lepa nego će vam biti veoma teška. Ona će vam doneti negativna dešavanja koja će vas zabrinuti, a vas će posebno zabrinuti vaš partner, jer će učiniti nešto veoma nepromišljeno.

ŠKOPRIJA

Drage škorpije, uskoro će situacija na planu ljubavi vašeg života postati mnogo bolja. Uskoro vam dolaze dešavanja koja će vas prosto pa usrećiti. Dugo vremena se vama ne dešavaju previše lepe stvari u ljubavi, ali će se to uskoro promeniti.

STRELAC

Dragi strelci, sreda vam donosi probleme i to brojne. Prvo ćete imati nekih problema na poslu, pa vas onda posle toga očekuju veoma ozbiljni problemi na planu ljubavi vašeg života. Vi tokom srede zaista nećete biti ni malo dobro raspoloženi.

JARAC

Dragi jarčevi, vama će tokom srede trebati oprez, jer vam položaj planeta neće odgovarati. Vi ćete zapravo imati osećaj da su svi protiv vas. Vama će sreda biti jedan od težih dana u poslednje vreme i u to nema nikakve dileme.

VODOLIJA

Drage vodolije, sreda vam donosi samo radost. Prvo vas očekuju pozitivna dešavanja na poslu, pa će vam se onda desiti nešto veoma lepo na planu ljubavi i zbog toga ćete biti posebno srećni. Vama će sreda biti jedan od lepših dana u poslednje vreme.

RIBE

Drage ribe, vama ljubomora vašeg partner treba predstavljati dokaz da vam on ne veruje dovoljno. Vaš partner zaista nema previše poverenja u vas i vi nešto povodom toga svakako da morate učiniti. Nemojte ništa prepuštati slučaju.