RUZ koji IZABERES otkriva tvoje ZENSKE CARI: Jedan je znak da si JACA  ZENA od VECINE MUSKARACA!

RUZ koji IZABERES otkriva tvoje ZENSKE CARI: Jedan je znak da si JACA ZENA od VECINE MUSKARACA!

2024-03-07 Off By Dejana

RUZ koji IZABERES otkriva tvoje ZENSKE CARI: Jedan je znak da si JACA ZENA od VECINE MUSKARACA!

AKO SI IZABRALA RUZ BROJ JEDAN:

Ti si jedna nezna dama,zena koja  je emotivna do krajnjih granica. Veoma malo ti treba da zaplaces. Ali isto tako i da se radujes i od onih si zena koje znaju sta zele od svog zivota.Ne moze se bas reci da si sklona zaljubljivanju na prvi pogled tako da su male sanse da ti se ikada desi fatalna ljubav. Ne treba ti bas avantura i flert i vise si sklona dugim  vezama.

Smatras da je brak za ceo zivot tako da nikada neces reci DA ako nisi sigurna toliko da mozes da garantujes svojim zivotom da ces voleti tog muskarca do kraja svog zivota. Kada ti je ljubav uzvracena ti si veoma nezna,obozavas da se mazis. Obozavas da ti tvoj voljeni mrsi kosu,da setate zagrljeni kroz grad i da koristite svaku priliku da se poljubite i da celom svetu pokazete koliko se volite. Koliko si ti kao zena voljena. U pruzanju fizicke ljubavi si vise nego predana i jako ti je vazno da tvoj voljeni pored tebe uziva na svaki moguci nacin. Da se smeje stalno i da mu taj osmeh nikada ne sidje sa lica. Nezna si i emotivna osoba koja najvise voli kada je obasuta neznoscu i poljupcima.

AKO SI IZABRALA RUZ BROJ DVA:

Ti si fatalna zena,ti si ona zbog koje muskarci gube razum i imas tu moc da muskarca dovedes do ludila. Jednostavno znas koja je njihova slaba tacka i znas sta je ono sto oni najvise vole i shodno tome se ponasas. Muskarac obozava tvoj parfem,tvoj hod,ti si zena koja zavodi svakim svojim gestom i pogledom i svakom svojom recju.

Ti si koketa u dusi i kao takvoj nema muskarca koji moze da ti odoli. No, cak i da to pozeli ti imas neku tajanstvenu moc da ga zadrzis i da mu  pomutis razum tako da budes jedna jedina u njegovom zivotu i jedina koju voli vise nego svoj zivot. Kada pridjes muskarcu sa tom jarkom bojom ruza na usnama njemu nista drugo ne preostaje nego da te zgrabi i da ti taj ruz sa usana skine svojim usnama.

Ti si najbolja  koju je tvoj dragi imao i zapravo imas kec u rukavu i glavni adut. Da pored svoje duse svog voljenog zadrzis i svojom lepotom. Jer si jednostavno neodoljiva i neponovljiva…

AKO SI IZABRALA RUZ BROJ TRI:

Ti si nesto izmedju prvog i drugog tipa,koji je gore naveden.Dakle,ti mozes biti nezna dama koja osvaja svojom emotivnoscu ali isto tako mozes biti i zena koja je prosto fatalna i za kojom muskarci lude i padaju na kolena. Sve to ovisi o muskarcu sa kojim si.

Ali ako ti je do njega stalo dovoljno ti ces biti vise nego fatalna  i bic spreman da sa tobom i zbog tebe ode i na drugi kraj sveta. Tvoja moc je tvoja neznost. Ali i strast koju svakako posedujes iako je ne pokazujes jer si jedna mudra zena koja jednostavno ono najbolje u njoj cuva za muskarca koji ce moci da je voli i ceni onako kako ona zeli.

AKO SI IZABRALA RUZ BROJ CETIRI:

Ti si zena koja je najjaca od svih. Ti zelis da imas kraj sebe muskarca koji ce ti biti podrska i koji ce ti na svakom koraku i na svaki nacin darovati ljubav. Ti nisi zena koja zeli da ima nekog ko ce da je izdrzava. Ti si dovoljno sposobna da se sama izboris za svoje zelje, i svoje stavove.

Car si od zene koji moze da dobije bas sve sto pozeli, i ti si toga itekako svesna. Jako ti je vazno da imas kraj sebe muskarca koji ti veruje. Navikla si da imas musku paznju i uzivas u cinjenici da te mnogi zele kraj sebe. No, ono sto moramo da kazemo jeste da si odana i verna. I kada zavolis, tio se toj jednoj osobi potpuno posvetis.