ZIMA DONOSI LJUBAV: Ova tri znaka ludo će se ZALJUBITI!

ZIMA DONOSI LJUBAV: Ova tri znaka ludo će se ZALJUBITI!

2019-09-23 Off By Admin

Jos par mjeseci je ostalo do kraja godine, a pocetak zime 2019. godine bice posebno srecan za tri znaka Zodijaka. Njima hladni dani donose veliku ljubav…

 

Evo koga ocekuje neverovatna sreca…

 

DEVICA

Device su u zadnje vrijeme mnogo patile sto se tice ljubavi. Prezivjeli ste teske trenutke i jako vam je potrebno osvjezenje. Mnoge Djevice su prekinule duge veze ovog ljeta pa se jos uvijek oporavljaju od propalih ljubavi. Ne brinite drage Djevice, jer ove zime ocekuje vas pregrst prelijepih trenutaka.

 

Pocetak zime 2019. godine bice jako zanimljiv za vas. Vi cete preko jednog prijatelja ili poznanika upoznati osobu koja ce vam se odmah dopasti. Ona je mirna i povucena ali zraci nevjerovatnom energijom. Emocije koje ce probuditi u vama bice posebne. Probudice se u vama uspavan osjecanja i imacete osjecaj da sanjate. Iako ce se sve lagano i polako odvijati, od samog pocetka uvidjecete da je ova osoba posebna i da je vredna truda. Osjecanja i emocije ce biti obostrani, pa bi ovo mogla biti jedna prava ljubav o kojoj mnogi sanjaju.

 

 

VAGA

Drage Vage u vas zivot ce se pocetkom zime vratiti jedna osoba koja vam je nekada davno mnogo znacila. Zivot je cudan i nepredvidiv i donjece vam mnoga iznenadjenja. Iako ste mislili da tu osobiu mozda nikada vise nece vidjeti, ona ce ponovo da postane dio vaseg zivota.

 

Mozda ste sada za nijansu mudriji i zreliji, oboje, pa ce stvari izmedju vas same da se rijese. Mozda niste iz nekih drugih razloga mogla biti zajedno ali sada je doslo vrijeme da se sve kockice sloze. Mjesec decembar donijece vam mnoe radosti. A susret sa ovom osobom bice slucajan i magican. Onog trenutka kada se pogledate u oci znacete da emocije izmedju vas jos uvijek postoje. Bice ovo prilika da pokazete jednom drugom sve ono sto niste mogli ranije. Zivot vam daje drugu priliku za ljubav, vase je samo da slijedite svoje srce i da se ne plasite poraza.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2