Odaberi jednog ANDJELA i saznaj kakvu važnu PORUKU ima za tebe!

Odaberi jednog ANDJELA i saznaj kakvu važnu PORUKU ima za tebe!

2019-09-23 Off By Admin

Andjeli nam dolaze kada nam je najpotrebnije. Pogledajte sliku i odaberite jednog koji vas najvise privlaci. On ima jako vaznu poruku za vas..

 

Kojeg andjela birate..

 

ANDJEO 1

Ukoliko ste izabrali ovog andjela on dolazi da vam kaze da ne brinete previse oko nekih stvari koje vas trenutno muce i ne daju vam mira. Iako ste u zadnje vrijeme imali mnogo problema, andjeo vam porucuje da se opustite, jer ce se sve polako i lagano rijesiti samo od sebe. Na mnoge stvari ne mozemo da uticemo. Zivot nam salje razna iskusenja i borbu ali je jako vazno kako se nosimo sa svim tim.

 

Iako vam nekada sve izgleda strasno i imate osjecaj kao da je cijeli svijet protiv vas, znajte da nije tako. Nekada jednostavno moramo proci odredjene stvari i iskusenja da bi mogli da iz svega izadjemo jaci i bolji. Ne plasite se promjena koje su vas snasle, vec gledajte na sve to kao na novu priliku.

 

Uskoro ce vam se javiti jedna osoba koja je na zemlji vas andjeo cuvar iako vi ne znate za to. To moze biti neko od clanova porodice ili blizak prijatelj. Znajte da niste sami i da ce se svi problemi uskoro rijesiti. Ostanite stalozeni i ocekujte da ce vam neko mnogo pomoci da rijesite sve sto vas toliko muci i proganja.

 

 

ANDJEO 2

Ako ste izabrali drugog andjela vama uskoro u zivot dolazi nova i predivna ljubav. Andjeo vam porucuje da je doslo vrijeme da napokon osjetite sta znaci biti istinski voljen. Vi ste neko ko je cijeli zivot zivio za ljubav. Vi nikada niste prestali da sanjate, a sada je doslo vrijeme da se vasi snovi ostvare.

 

Uskoro ce se u vasem zivotu pojaviti jedna posebna osoba koja ce donijeti veliku radost i srecu. Od prvog momenta vi cete biti kao ocarani. Osjecanja ce biti jaka i sa njegove strane pa ne morate da brinete da vam ljubav nece biti uzvracena. Ovo je ono sto zovu prava i iskrena ljubav.

 

Prava magija je ono sto vas uskoro ocekuje. Malo ljudi u zivotu dozivi ono sto se vama uskoro sprema. Budite mirni i spokojni jer za jako kratak period vi necete znati sta da radite od tolike srece.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2