Njihova ljubav je JAČA OD SVEGA: Kada se OVI znakovi sretnu desava se PRAVA ČAROLIJA!

Njihova ljubav je JAČA OD SVEGA: Kada se OVI znakovi sretnu desava se PRAVA ČAROLIJA!

2019-09-23 Off By Admin

Postoje ljubavne kombinacije u horoskopu koje niko i nista ne moze da rastavi kada jednom jedno drugom otvore srce. Evo koji su znakovi najbolji ljubavni par…

 

 

OVAN I VODOLIJA

Ova dva znaka dijele zajednicka interesovanja. Oba vole avanturu i ne podnose miran nacin zivota. Veza izmedju je njih je uvijek po pravilu uzbudljiva i ove ljubavi su cesto jako strastvene. Prati ih bura jakih osjecanja, a kada se predaju jedno drugom nastaje prava vatrena ljubav. Imaju iste ili slicne ciljeve u zivotu i zato ce uvijek biti podrska jedno drugom, sto je jako vazno za jednu posebnu i kvalitetnu vezu. Oni ne odustaju kada prolaze kroz tesku situaciju, vec zajednickim snagama mogu da pokore svijet.

 

 

BIK I RAK

Oba znaka imaju jaku psihu i u stanju su da razumiju druge ljude vise od ostali znakova. Njihova veza je otvorena i posebna jer se gradi na uzajamnom postovanju i iskremnosti. Ovo je prava ljubavna kombinacija koja skoro uvijek uspije. Njihova duboka osjecanja je ono sto ih posebno veze. Razumjevanje i pravo postovanje koje pokazuju oba znaka su nesto sto njihovu vezu cini neraskidivom. Kada se jednom sretnu pozeljece da ostanu zajedno do kraja zivota.

 

 

LAV I STRIJELAC

Ova dva znaka kada se sretnu nastaje pravi vatromet emocija. Toliko su slicni da ce uvijek biti prava podrska jedno drugom. Imaju velike ambicije i uvijek ce jedan drugom cuvati ledja. Jaka osjecanja je ono sto ih posebno veze i velika zelja za zivotom i putovanjima. Oni su najslicniji po mnogim stvarima ali i poshvatanju zivotnih vrijednosti. Recimo jedan Jarac nikada ne bi mogao da shvati Lava kao sto to moze Strijelac.

 

 

VAGA I BLIZANCI

Ova dva znaka kada se sretnu pozeljece da se vise nikada ne razdvajaju. Onio imaju isti intelektualnu moc i niko ih ne razumije i ne shvata, kao sto to mogu oni medjusobno. Oni su prije svega najbolji prijatelji pa tek onda ljubavnici. Ova veza je jaka i rijetko ko ili sta moze da ih rastavi kada se jednom spoje. Njihova povezanost je posebna i najcesce traje do kraja zivota. Oni su primjer kako jedna veza treba da funkcionise.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2