BUDITE OPREZNI: ZADNJI DANI septembra OVIM znacima  NECE BITI LAKI!

BUDITE OPREZNI: ZADNJI DANI septembra OVIM znacima NECE BITI LAKI!

2019-09-20 Off By Admin

SKORPIJA

Odmah moramo da kazemo da ne brinete. Jer vi obicno kada pomislite da nesto nece biti onako kako zelite    brinete za drage ljude. Oni ce biti dobri ali vama zadnji dani devetog meseca u ovo godini nece biti laki zbog emocija.

Nema nimalo sumnje u to da ste svoje srce dali osobi koja sada ne ume da vam  uzvrati na isti nacin.  Velike su sanse da ce vas ona pozeleti onda kada vama postane  svejedno ali je sada ne zanimate bas nimalo.

Zato ce vam ovi dani i pasti tesko.

Usamljeni ste i to se svakako vidi po vama ali nemojte brinuti toliko jer ce sve doci i proci.

Najbolje je da   se fokusirate na neke druge stvari kao sto je recimo posao. Itekako cete moci da  postignete neke velike uspehe ukoliko  pred saradnicima iznesete svoje ideje i predloge. Zapravo niko od njih ne moze da shvati koliko ste vi dobri u onom sto radite. Vreme je da  izadjete iz senke i da se dokazete na delu. Bicete nagradjeni za to.

Ako ste u vezi takodje ovaj period nece biti bas lak  jer je vrlo moguce da ce se pojaviti  treca osoba. Samim tim ce krenuti i problemi sa ljubomorom, sumnjama i nepoverenjem.

Ovaj problem cete resiti samo ako budete verovali vasem partneru.

Nema nimalo sumnje da je njemu iskreno stalo do vas. Isto kao sto je vama do njega i naredni period cete uspesno prebroditi jedino ako i vi i  vas partner vasu ljubav stavite na prvo mesto.

Nemojte nikome verovati osim osecaju u vama. Samo tako cete zajedno uspeti da  prezivite ovaj naporan period.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2