VIKEND HOROSKOP:Lav FLERTUJE sa Skorpijom,Device ocekuje SUSRET koji ce im PROMENITI SVE …

VIKEND HOROSKOP:Lav FLERTUJE sa Skorpijom,Device ocekuje SUSRET koji ce im PROMENITI SVE …

2019-09-19 Off By Admin

Šta vas očekuje ovog vikenda pročitajte u našem horoskopu….

OVAN

 

Vama će ovaj vikend poslužiti za odmor i prikupljanje energije za novu radnu sedmicu. Trebalo bi da što više pažnje posvetite sebi i da provedete više vremena u prijatnom raspoloženju i laganim šetnjama sa prijateljima. Što se tiče ljubavi bićete otvoreni za sve opcije. Slobodnima se smiješi naklonost jedne Vodolije. Pripazite se u saobraćaju.

BIK

 

Za vikend koji je pred vama suočicete se sa nekim iracionalnim strahovima kojim ste u posljednje vrijeme izloženi. To će vas psihički isrpti, ali će se na kraju pokazati da su vaši strahovi umišljeni i nemaju nikakvu težinu u realnosti. To je samo u vašoj glavi. Povoljne okolnosti vam se smiješe u ljubavi.

BLIZANAC

 

Vama za vikend predstoji uživanje sa nekim prijateljima koje niste dugo vidjeli. Imaćete priliku da se sretnete sa starim, dragim poznanicima i da sa njim provedete lijepe trenutke. Samim tim zapostavićete vas lični i ljubavni život. To vama neće smetati, ali ako ste u vezi moglo bi biti nesuglasica sa partnerom. Zdravlje će vam zza vikend biti savršeno.

RAK

 

Zbog emocija koje će vas pratiti i za vikend vi nećete moći da se opustite. Bićete zabrinuti zbog svih problema na ovom svijetu. Nećete biti dobro društvo nikome jer ćete biti jako pesimistični. Prijaće vam samoća i povući ćete se u sebe, tako da ćete u novu sedmicu ući još umorniji.

LAV

 

Za vikend Lavovi će prštati od energije. Prijaće vam neke žestoke žurke i izlasci da biste svu tu energiju izbacili i da ne biste zapali u taštinu. Za slobodne Lavove avantura je na vidiku, ali to će biti prolazno ili obični flert i to sa jednom Škorpijom. Zdravlje stabilno.

DJEVICA

 

Djevicama je ovaj vikend vikend iznenađenja. Susret sa nekom dugo očekivanom osobom mogao bi da vam promjeni sve planove, pa tako nije isključeno da ćete u novu sedmicu ući sa sasvim novim planovima za budućnost. Zauzetim Djevicama oprez ako sretnu bivše jer mi moglo doći do zbunjenosti u vašim emocijama. Zdravlje vam je dobro. Više meditirajte-

VAGA

 

Pred Vagama je vikend neodlučnosti. Ako se budeteb kolebali oko svega moguće je da ćete propustite velike prilike na vašem kako društvenom, tako i ljubavnom planu. Rizikujte ponekad i nemojte sve sto posto da planirate. Nekada je dobro pobkeći od rutine pa ovaj vikend je idealan za to. Pod stresom ste i pazite na vaše grlo.

 

ŠKORPIJA

 

Pred vama je vikend u kojem ćete se vraćati u prošlost i razmišljati kakve ste sve šase propustili. Prepustićete se tim mislima, ali ih javno nećete iznositi nego onako kako vi to znate razmišljaćete u svojim tajnim odajama o tome. Ne dopustite da vas to povuče nego tu snažnu energiju usmjerite na sadašnjost pa ćete vidjeti koliko je sadašnjost lijepa.

nastavak na iducoj strani…

Pages: 1 2