Vagu bivsa ljubav zeli nazad, a OVOG znaka ceka izvanredna PRILIKA!

Vagu bivsa ljubav zeli nazad, a OVOG znaka ceka izvanredna PRILIKA!

2019-09-19 Off By Admin

Mesec oktobar uskoro pocinje, a on ce nekim znacima biti veoma zanimljiv. Naime, zvezde otkrivaju Vagama da ce im oktobar obeleziti desavanja koja ce biti vezana za njihovog bivseg partnera, dok zvezde otkrivaju Skorpijama da ce im se pruziti prilika koju ni u kojem slucaju ne bi trebale propustiti…

 

VAGA

Drage vage, potrebno je pravo cudo da se desi kako bi se vi odlucile za kraj vase veze. Vi se zaista borite za uspeh vase veze i zbog toga vas mnogi zele kraj sebe. Medjutim, mnoge osobe sa kojima ste bile u vezi nisu umele da vas cene. A to posebno vazi za vaseg bivseg partnera, za osobu koju ste volele vise od svega. Vasa veza sa tom osobom se zavrsila samo zbog toga sto ona nije umela da vas ceni. A vi sada ni ne pomisljate da toj osobi ukazete drugu priliku.

Medjutim, vi cete to tome poceti ozbiljno razmisljati tokom meseca oktobra. Upravo ce vam ceo mesec oktobar obeleziti desavanja koja ce biti vezana za tu osobu. A vi cete tokom oktobra moci da shvatite da je se ta osoba promenila i da je ona svesna svojih gresaka. Vas bivsi partner ce na sve nacine pokusavati da vas ubedi da mu pruzite jos jednu priliku. A vi cete poceti ozbiljno da razmisljate o tome.

Vas ce pozitivno iznenaditi neki postupci vaseg bivseg partnera koje ce on ciniti i zbog toga cete razmisljati o tome da mu ukazete jos jednu priliku. Vas bivsi partner ce vam se vratiti u zivot i on ce vas pozeleti ponovo kraj sebe. Medjutim, odluku o svemu cete morati da donesete same.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2