Odaberi RUŽU koja ti se najviše dopada i saznaj šta te USKORO očekuje u LJUBAVI!

Odaberi RUŽU koja ti se najviše dopada i saznaj šta te USKORO očekuje u LJUBAVI!

2019-09-19 Off By Admin

Odaberi jednu ružu koja ti je najljepša i saznaj šta te uskoro očekuje na polju ljubavi i emocija…

 

LJUBIČASTA RUŽA

Ako ste izabrali ovu ružu vi ste neko ko ne voli puno puta u životu. Kada se zaljubite vi se predajete potpuno i to nekada zna mnogo da vas košta. U skorijoj buducnosti ocekuju vas velike promjene. Iako ste mozda mislili da vase srce ne moze ponovo da voli, sudbina ce vas razuvjeriti. Zvijezde u vas zivot salju osobu koja ce vas ocarati. Na prvi trenutak mozda nece izgledati kao ljubav,ali vjerujte da je to nesto sto se ne srece svaki dan.

 

Vazno je samo da otvorite srce i da budete pristupacni. Nemojte da se plasite poraza. Ljubav nekada boli, ali ako je tako, onda znaci da to nije bila prava ljubav. Morate da dozvolite sebi da ponovo u svoj zivot pusitite nekoga novog koliko god vas je proslost slomila.

 

Znajte da nam zivot uvijek iznova pruza nove sanse. Ne plasite se, vec krenite naprijed. Vidjecete da ste uradili pravu stvar. Jedna posebna osoba ceka samo na vas.

 

 

ŽUTA RUŽA

Ako je vas izbor zuta ruza vas uskoro ocekuju mali problemcici na polju ljubavi. Ako ste u vezi obratite paznju na parterovo ponasanje, jer vrlo lako moguce da on neke stvari skriva od vas. Iako sve mozda izgleda super i idilicno, nije sve bas tako. Mozda ste se udaljili u poslednje vrijeme. Jedan iskren razgovor moze da popravi mnoge stvari.

 

Najvaznije je da budete iskreni prema sebi a onda i prema vasem partneru. Ako ste sami jos uvijek, bilo bi dobro da ne nasjedate na razne price. Postoji osoba koja nije iskrena prema vama. Ona pokusava da vas pridobije po svaku cijenu, ali zato morate da otvorite oci i da budete pazljivi.

 

Nisu svi ljudi isti. Vi mozda mislite ako ste vi iskreni da je svako. Ali ne, to nazalost nije tako. Budite na oprezu i ne vjerujte u sve sto vam pricaju. Zauzmite svoj stav i ne poklanjajte olako svoje srce. Nekada je bolje biti sam nego sa pogresnom osobom. A kada vas neko jednom povrijedi, onda morate pustiti da vrijeme izlijeci sve rane na srcu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2