JESENJE PROMENE: LIST koji IZABERES otkriva da li  te  cekaju SUZE, BOL ili OSMEH!

JESENJE PROMENE: LIST koji IZABERES otkriva da li te cekaju SUZE, BOL ili OSMEH!

2019-09-19 Off By Admin

LIST BROJ JEDAN:

Nazalost velike su sanse da ces se u danima koji su pred nama razocarati u jednu osobu do koje ti je iskreno stalo.

Moramo da kazemo da je vrlo moguce da ce jedna tvoja   vazna i velika tajna u narednim danima biti otkrivena. I to tako sto ces se ti neko poveriti misleci da je ta osoba  iskrena i da je od poverenja ali nece biti tako.

Nazalost, ovo bi moglo da ti napravi velike probleme. No, to nece biti nista sto ti sam neces moci da resis. Naravno da  ce ti ovo jako tesko pasti ali ce to takodje biti vazna lekcija kako vise nikada i nikome neces da dozvolis da te lako prevari.

Iako ova jesen nece  biti bas najbolja u tvom zivotu pred kraj jeseni sve dolazi na svoje.  Zapravo,vec u prvim danima zime ces zaboraviti sve lose  stvari koje su ti se desile… Zato sto ce te sudbina nagraditi na jedan neverovatan nacin.

Samo cemo reci da ce ti  osmeh konacno zaceliti sve rane koje ce ti nazalost stvoriti losi ljudi.

 

 LIST BROJ DVA:

Ovo ce biti jesen u kojoj ces iskreno uzivati.

Dakle iako  nece biti srece kada je   o ljubavi rec moramo da kazemo da je ovo prosto savrsen period za posao.

Nas iskreni savet je da se posvetite poslu jer cete u ovom periodu  imati mnogo zadataka ali i mnogo problema na radnom mestu.

Mora se reci da ce vremena za odmor biti veoma malo ali ovo ne treba da vam padne tesko. Jer, bas  zato sto   cete naporno raditi  vi cete i biti nagradjeni za sve to.  Do kraja jeseni vas ceka unapredjenje na radnom mestu.

Samim tim sto ce se popraviti vase finansijsko stanje i vase ce raspolozenje biti mnogo bolje.

Cinjenica je da cete   biti usamljeni kada je o emocijama rec. No, imajte strpljenja jer sve dolazi na svoje tokom  prvih nedelja zime

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2