SKORPIJA: Osoba koja NE ZNA DA MRZI, koja NIKADA nece PRVA NAPASTI!

SKORPIJA: Osoba koja NE ZNA DA MRZI, koja NIKADA nece PRVA NAPASTI!

2019-09-17 Off By Admin

SKORPIJA

Ovo je znak koji ima veliko srce.

Mozda cak i najvece u zodijaku. Osoba rodjena u ovom znaku ne   zna da mrzi i ona je dama koja bas  nikome nece naneti bol. Ono sto moramo da kazemo jeste da  je skorpija pre svega neko ko ume da voli  a samim tim i da prasta.

Svakome kome moze da pomogne rado ce pruziti ruku spasa,ali isto tako ako   shvati da to nije moguce nikome nece ni odmoci. Skorpija je neko ko ima stav i neko ko ce uvek i u svakom slucaju nastojati  da dobije ono sto   zeli i da dodje do svog cilja.

Naravno, kao neko ko je odan i veran, ali  ko je pre svega posten, skorpija nikada nece graditi svoju srecu i svoje uspehe na osnovu tudjih suza. Ona je znak koji ume da voli iskreno i koji na svaki nacin nastoji da ostvari svoje snove.

Malo je osoba kao sto je skorpija,ali svet bi bio lepse mesto da ih je vise. Zato sto osoba rodjena u ovom znaku nikome nece naneti bol. Zato sto je iskrena i snazna i sto ume da se bori i onda kada je najteze. Velika je istina da osoba rodjena u ovom znaku nikome bol nece naneti. Jer,  ona zivi po paroli ne cini drugima ono sto ne zelis samom sebi.  I to je najveca istina, jer skorpija  vazi za  nekog ko itekako veruje u karmu i ko nastoji da bude covek pre svega.

Nema nimalo sumnje da u tome i uspeva.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2