Horoskop za OKTOBAR: Ova TRI znaka ce imati LUDU SRECU!

Horoskop za OKTOBAR: Ova TRI znaka ce imati LUDU SRECU!

2019-09-17 Off By Admin

Mjesec oktobar samo sto nije stigao. Hladni jesenji dani donijece mnoge promjene, ali za tri znaka Zodijaka on ce biti najsrecniji mjesec u 2019. godini.

Evo zasto ce Bik, Vaga i Škorpija biti najsrecniji!

 

BIK

Bikovi su u zadnje vrijeme prosli mnoga iskusenja, narocito na polju ljubavi. Zadnji mjeseci donijeli su u zivot Bikova mnoge promjene, prosli su tezak period ali su se izborili sa svim nedacama koje su ih snasle. Mjesec oktobar za Bikove ce biti mjesec ljubavi i srece. Pocetak oktobra mogao bi donijeti neke nesporazume, ali sve ce se to brzo rijesiti.

 

Sredina mjeseca je period kada Bikovi konacno staju na svoje noge i kada ce im se ostvariti sve ono o cemu su dugo vremena sanjali. Konacno ce na vrata pokucati ona prava ljubav. Do kraja mjeseca mnogi Bikovi ce biti u srecnoj vezi.

 

Kraj mjeseca moze donijeti neke tragove proslosti. Moguce je da ce neki stari dugovi doci na naplatu, ali vasu srecu nista nece moci da pokvari.

 

 

VAGA

Vage su u zadnje vrijeme imale mnogo problema sa finansijama. Koliko god ste se trudili da skrpite kraj s krajem, nije vam islo od ruke. Uvijek su tu bili neki nepredvidjeni troskovi koji bi dolazili iznova i iznova. Pokusali ste da nadjete pravi balans ali nikako niste uspjevali. Mjesec oktobar donijece vam veliku srecu kada su finansije i novac u pitanju.

 

Ocekuju vas mnogi novcani dobici, a nije iskljuceno ni da bi mogli naslijediti neki novac ili imovinu. Zato, prestanite da brinete i radujte se mjesecu koji je pred nama. Velika sreca vas ceka. Napatili ste se dovoljno, sad je konacno doslo vrijeme da uzivate.

 

Krajem mjeseca ocekuje vas jedna lijepa poslovna ponuda, koju bi bilo dobro da prihvatite. Ono sto ce poslije uslijediti zagarantovace vam uspijeh u karijeri. Novac ce poceti stizati sa raznih strana, da cete skoro zaboraviti da ste bili u teskoj situaciji.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2