DNEVNI HOROSKOP za 19.septembar: Ovnovi, vreme je da KRENETE DALJE!

2019-09-17 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi mnogo bi vise srece u zivotu imali samo kada bi bili odvazni i kada bi bili spremni na teske odluke. Vi uporno ostajete kraj nekih osoba koje uopste ne zasluzuju da budu kraj vas, a to vas zaista mnogo kosta. Vas zivot bi bio mnogo lepsi bez nekih osoba u njemu.

BIK

Dragi bikovi konacno je dosao red i na vasu srecu. Pred vama je veoma lep dan tokom kojeg cete prosto uzivati. Vas ce danas iznenaditi jedan veoma lep postupak vaseg partnera, a isto tako vas ocekuje i bitan poslovni uspeh. Uspesan i lep dan vam predstoji.

BLIZANCI

Dragi blizanci danas vas ocekuju negativna desavanja koja ce vam stvoriti veliku nervozu. Na poslu vas ocekuju problemi, a na planu ljubavi vas ocekuje rasprava sa voljenom osobom. Danas vam zvezde nece biti naklonjene i zbog toga bi trebali da budete oprezni.

RAK

Dragi rakovi vas kroz zivot vodi srce, a ne razum i zbog toga toliko problema u zivotu imate. Vi previse verujete ljudima i to je takav slucaj oduvek, medjutim vi se morate promeniti ako zelite srecu u vasem zivotu. Vi ne smete toliko verovati ljudima i vi ne smete toliko prastati.

LAV

Dragi lavovi danas vas ne ocekuje previse desavanja niti na jednom planu vaseg zivota, ipak danas vas ocekuje jedan novcani dobitak koji ce vam zaista mnogo znaciti. Danas ce vas prosto iznenaditi novcani dobitak i taj dobitak ce vam doneti promenu finansijske situacije.

DEVICA

Drage device budite smirene i oprezne danas. Naime, danas ce odredjene osobe pokusati da vam stvore nervozu, a vi im ne smete dozvoliti da uspeju u svojoj nameri. Ono sto je cinjenica jeste da vas ocekuje veoma naporan i tezak dan, medjutim vi uz pomoc opreza mozete izbeci vece poteskoce.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2