DILEMA JE RESENA: ONA je NAJBOLJA   dama  zodijaka – PONOSNA i POSEBNA!

DILEMA JE RESENA: ONA je NAJBOLJA dama zodijaka – PONOSNA i POSEBNA!

2019-09-16 Off By Admin

 ZENA  DEVICA

Ovo je dama koja je mirna. Dama koja ne voli da bude u centru paznje i koja zapravo ni na jedan nacin ne zeli da  skrece paznju na sebe. Ona je mirna i neko je ko zna da je  zivot jedan i ko u njemu uziva na pravi nacin. Ne postoji nista sto je zeni rodjenoj u ovom znaku vise sveto nego dom i porodica.

Ona je zena koja ne zeli da zavisi od bilo koga.To se odnosi i na ljubav i na posao. Dakle, ona nece mirno sedeti i cekati da ono sto zeli dobije na lepe oci. Zna da je zivot velika borba i iako je osetljiva i nezna ona je i zena koja ume da se bori. Da stisne  zube i stegne srce i da zabrani sebi da place i ocajava onda kada zna da treba da   bude jaka.

Ono sto ona obeca ona ce uvek i ispuniti.

Dama je na koju se uvek mozete osloniti i dama  kojoj prosto uvek mozete verovati. Ako  postoji zena koja vas bas nikada nece izdati niti igrati prljavo onda je to upravo zena rodjena      u znaku device. Zato sto je njena zivotna parola da ne radi drugima ono sto ne zeli da se desi licno njoj. I to je zapravo   najbolja odluka zato sto to dokazuje da je ona dobar covek.

Zena je koja ne  pada na poklone.

Nju kod muskarca nikada ne zanima finansijsko stanje.

Naprotiv. Zeli da   ima njegovu ljubav. Da je ceni i postuje.

Da prosto moze da mu se poveri.

Jer, ona od muskarca ne  zeli novac i poklone vec paznju i razumevanje.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2