Suze na njihovim licima ce zameniti osmesi: Ove znake cekaju lepi dani!

Suze na njihovim licima ce zameniti osmesi: Ove znake cekaju lepi dani!

2019-09-14 Off By Admin

Cekati na srecu je najteze, a boriti se sa tugom je isto tako veoma tesko. Upravo se pripadnici znaka Device i Strelca vec dugo vremena bore sa tugom i sa problemima, ali ce to uskoro postati samo ruzna proslost. Upravo njima zvezde otkrivaju da im dolaze lepi dani…

 

DEVICA

Drage device, vi zaista jeste veoma snazne, a to najbolje dokazuje to sto ste vi uspele podneti ono sto drugi ljudi nikada ne bi mogli. Medjutim, ono sto je cinjenica jeste da je vama sve teze da se nosite sa tugom i sa problemima, ali ce uskoro sva ta negativna desavanja nestati iz vaseg zivota. Naime, vama ce prva polovina meseca oktobra doneti toliko dugo cekanu srecu. Ona ce vam doneti sve ono sto vam je potrebno za onu najvecu srecu.

Naime, vas ce tokom cele prve polovine meseca oktobra pratiti sreca zvezda. A sem toga vi cete isto tako biti pod zastitom zvezda i zbog toga nista lose nece moci da vam se desi. Ipak, vama ce bez bilo kakve sumnje prvu polovinu oktobra obeleziti jedan susret. Upravo cete vi sresti osobu sa kojom vam je sreca u ljubavi sudjena i upravo ce tada vasem lutanju doci kraj. A sem toga vi cete posle toga biti u prilici da sa tom osobom zapocnete ljubavnu pricu.

Sem toga vama prva polovina oktobra donosi i uspehe na brojnim planovima vaseg zivota. I vi cete moci da budete zadovoljne sa situacijom na svim planovima vaseg zivota. Uskoro ce suze na vasem licu zameniti iskreni osmesi. Vama dolaze neki mnogo lepsi dani.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2