Izaberi jednu sliku i saznaj sta ti UTICAJ PUNOG MESECA donosi!

Izaberi jednu sliku i saznaj sta ti UTICAJ PUNOG MESECA donosi!

2019-09-14 Off By Admin

Tesko da se recima moze opisati uticaj mesecevih mena na zivote svih nas. Uticaj mesecevih mena je ogroman na zivote svih nas i on nam moze doneti kako srecu, tako i tugu, a noc punog meseca uskoro dolazi…

 

SLIKA 1)

Ako ste izabrali prvu sliku punog meseca:

Vi vec duzi vremenski period niste zadovoljni sa desavanjima u vasem zivotu, ali ce se to uskoro promeniti. Na vasu srecu uticaj punog meseca na vas zivot ce biti pozitivan i on ce vam doneti neka veoma znacajna desavanja. Naime, uticaj punog meseca ce vam doneti mnogo razloga za srecu, a vas svi ti razlozi za srecu ocekuju tokom meseca oktobra.

Vama ce mesec oktobar biti ubedljvo najlepsi mesec od pocetka godine i to zbog toga sto vas tokom njega ocekuje ostvarenje snova. Zapravo ce mnogi vasi snovi uskoro postati stvarnost i to samo zbog pozitivnog uticaja punog meseca. Nema nikakve dileme da ce vama mesec oktobar ispuniti ocekivanja. On ce vam doneti uzivanje u neizmernoj kolicini srece, kao i ostvarenje nekih vasih snova.

SLIKA 2)

Ako ste izabrali drugu sliku punog meseca:

Uticaj punog meseca na vas zivot ce biti umereno pozitivan. A to znaci da ce vam on doneti kako manje probleme, tako i neke razloge za srecu. Vas problemi ocekuju sa vasim dragim osobama. Vas zapravo ocekuju brojne nesuglasice sa vasim dragim osobama i zbog toga trebate mnogo racuna povesti o vasim postupcima.

Ipak, vama uticaj punog meseca isto tako donosi i nezaboravne trenutke na planu ljubavi. Upravo ce vam uticaj punog meseca omoguciti mnogo razloga za srecu na planu ljubavi i zbog uticaja punog meseca situacija na planu vase veze ce se promeniti na bolje i vasa veza ce postati jaca nego ikada. Vas zapravo neki carobni trenuci ocekuju na planu ljubavi i vi cete ponovo poceti da verujete da se vasa veza moze izboriti za svetlu i uspesnu ljubavnu buducnost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2