Devicu, Strelca i Jarca ocekuju JAKO VAZNA DESAVANJA!

Devicu, Strelca i Jarca ocekuju JAKO VAZNA DESAVANJA!

2019-09-09 Off By Admin

Neka desavanja nas prosto iznenade, a upravo pripadnike znaka Device, Strelca i Jarca ocekuju neka potpuno neocekivana desavanja. Upravo njima zvezde donose bitne vesti…

 

DEVICA

Drage device, vas uskoro ocekuje nesto veoma vazno i nesto sto bi vam moglo promeniti zivot. Naime, vama ce period do kraja meseca septembra doneti susret sa jednom divnom osobom. Vi cete sresti i upoznati jednu osobu koja ce na vas ostaviti veoma pozitivan utisak i vi cete tu osobu pozeleti kraj sebe u vezi. Ipak, ono sto vi necete u tim trenucima shvatiti jeste da je ta osoba zapravo ona sa kojom vam je sreca sudjena, a vi to mozete shvatiti jedino ako sa tom osobom zapocnete vezu.

Ono sto je sigurno jeste to da cete vi biti u prilici da sa tom osobom zapocnete ljubavnu pricu, a vi tu priliku ni u kojem slucaju ne trebate propustiti. Vama predstoje bitni trenuci na planu ljubavi koji bi mogli imati veliki uticaj na vasu buducnost.

STRELAC

Dragi strelci, vi cesto razmisljate o nekim promenama u zivotu. Vi smatrate da su vam one potrebne, a vi cete zapravo uskoro biti u prilici da promenite vas zivot. Vama naredni period donosi nesto o cemu trenutno ne mozete ni razmisljati. Naime, vama prvi dani meseca oktobra donose priliku da promenite kako zaposlenje, tako i okruzenje.

Vi ste u proslosti razmisljali o tome da odete u inostranstvo, a vi cete imati priliku za to. Vi cete zapravo imati poslovnu ponudu koja ce biti vezana za jedno udaljeno mesto, tacnije za inostranstvo. Vi niste zadovoljni kako sa vasim zaposlenjem, tako ni sa okruzenjem, a vi cete uskoro moci da promenite kako zaposlenje, tako i okruzenje.

Vama ce se pruziti prilika na koju dugo vremena cekate, ali cete vi o svemu morati dobro da razmislite. Vi cete morati da donesete odluku koja ce sigurno uticati na vasu buducnost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2