OVAN I JARAC: ZIVOTOM BRANE ono sto vole i sto im PRIPADA!

OVAN I JARAC: ZIVOTOM BRANE ono sto vole i sto im PRIPADA!

2019-09-07 Off By Admin

 JARAC

Ovo je znak koji je poznat po tome sto se bori za ono do cega mu je stalo.

Kada nesto pozeli on ce bez imalo sumnje umeti to i da dobije. Zato sto je pre svega covek koji ima petlju i koji ume da se bori za ono do cega mu je stalo.

Moramo da kazemo da je jednom jarcu najvaznije da kraj sebe ima prave ljude. Jer on ako nije voljen i ako ne voli ne moze biti ni srecan.

ZA JARCA se kaze da je veoma ponosan i tvrdoglav i da je bice koje voli samo sebe ali je prava istina drugacija.

On itekako ume da voli i daje sve pri tome. Kada se  zaljubi osoba rodjena  u ovom znaku ce uciniti bas sve. Tada za njega ne postoji granica jer ako voli on cini  bas sve.

Moramo da dodamo da je jarac bice koje ume da voli iskreno.                       Bice koje nema problem sa tim da prizna sta je ono sto zeli i nikada pri tome ne odustaje.

Ako se i desi da od necega digne ruke on ce to uraditi zato sto je prosto shvatio  da to nesto nije vredno njegove borbe.

Imati kraj sebe jarca nije lako ali moze da bude veoma lepo zato sot on  za osobe koje voli cini sve.  Iskreno je voljen i nema toga sto  pri tome nece uraditi.

Osim naravno da pozeli osobu koja je tudja jer je on pre svega jedan posten covek. Covek  koji cuva ono sto je njegovo dok     ono sto je tudje postuje.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2