LJUBAVNI HOROSKOP za 8.septembar: Nemojte biti SA BILO KIM tek da ne biste bili SAMI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 8.septembar: Nemojte biti SA BILO KIM tek da ne biste bili SAMI!

2019-09-05 Off By Admin

OVAN

Dolazi  jesenje vreme  i ocigledno je da se radujete svemu tome,ali je takodje jasno da ste razocarani sto cete i  ovog septembra biti sami.Jasno je kao dan  da vam  treba ljubav i paznja ali nemojte tek tako ulaziti u nove veze vec cekajte pravu osobu.

 

BIK

Moze se reci da ste sada zadovoljni nacinom na koji se jedan ovan ophodi prema vama ali vam je jasno da vam  treba jos mnogo  dokaza  njegove ljubavi pre nego mu date sansu.Bili ste povredjeni i sad  se plasite da se ne desi isto.

 

BLIZANCI

Odlicno ste raspolozeni ovih dana cak i ako ste slobodni i to je ono sto je potpuno jasno.Medjutim,dobro bi bilo kada  bi ste tokom danasnjeg dana malo vise paznje posvetili samom sebi  i ugodili sebi,ma sta neko drugi rekao.

 

RAK

Vi ste osoba koja ne kuka i ne ocajava ma koliko lose i tesko da joj bilo ali danas ce  biti ocigledno da ste tuzni.Razlog je to sto vam je ocigledno potrebno da vas neko voli i da osetite da imate neciju ljubav i paznju.

 

LAV

Zaljubljeni ste i vi to ne pokusavate da sakrijete jer niste osoba koja  bilo sta ume da taji.Ali  vredi reci da  dobro  treba da pazite kome odajete svoje tajne i planove jer   bi moglo doci i do toga da na kraju danasnjeg dana budete razocarani.

 

DEVICA

Moze se reci da vam dolaze lepsi dani kada je ljubav u pitanju ali to ne znaci da bi ste mogli da se opustite i da cekate da se to desi samo od sebe.Morate se potruditi oko toga da voljena osoba  oseti da vam je stalo.

 

VAGA

Previse ocekujete od voljene osobe.Kao da  zelite da ona bude ta koja se stalno  bori za vasu vezu dok vi sami jednostavno samo uzivate,a tako ne moze biti.Ljubav je kompromis,ljubav je uzajamna borba i ljubav je nesto u cemu treba da ucestvuje dvoje ljudi.Shvatite to.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2