OVIM znacima NECE BITI LAKO : Jesen im donosi TUGU!

2019-09-03 Off By Admin

RIBE

Drage ribe, iskreno zalimo sto ovog puta za vas nemamo lepe vesti.

Ali, cinjenica jke da sada  niste pod zastitom zvezda no ne brinite se, jer posle svake kise dodje Sunce.

Vi tokom septembra i oktobra morate vise  vremena da posvetite sebi. Da pazite kome dajete svoje srce i kome otkrivate svoje tajne i svoje zelje.

Velike su sanse da cete jednoj osobi dati  svoje srce a da ce ona samo zeleti da se poigra sa vama.

Vi cete se bez imalo sumnje nepovratno zaljubiti i umecete   itekako da budete naivni. Vi ste inace osoba koja samo o emocijama razmislja i kada se  zaljubite vi vidite samo tu jednu osobu dok su sve druge nevazne i nebitne.

Tako ce biti  i sada.

Ali, ako zelite bar da pokusate da izbegnete emotivnu katastofu moramo da naglasimo da bi ste bar pokusali da slusate svoj razum.

Ovo nikako nije period kada treba da ulazite u nove veze ma koliko da bili  usamljeni. Cinjenica je da cete   zeleti da vas neko iskreno voli ali   pokusajte da malo  usporite.

Da ne pravite velike planove. Da prosto     sacekate neka bolja vremena za emocije.

A ako ipak odlucite da nekome date sansu onda   budite pazljivi.

Nemojte nigde zuriti i dozvolite sebi da tu osobu upoznate sto bolje. Ako vec do toga dodje onda su manje sanse da vam na kraju svega toga  bude slomljeno srce.

Moramo da dodamo da su cak i ribe koje su sada u   vezama  u opasnosti jer    zvezde nisu na vasoj strani i lako  bi nazalost  moglo doci i do toga da vas voljena osoba prevari.

Najbolje bi bilo da se tokom ovog perioda posvetite poslu i prijateljima a da vam ljubav bude u drugom planu.Nista nece biti onako kako ocekujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2