Veza Strelca u opasnosti, a ovom znaku se smesi LJUBAVNI POCETAK!

Veza Strelca u opasnosti, a ovom znaku se smesi LJUBAVNI POCETAK!

2019-09-02 Off By Admin

Veza jednog znaka bi se uskoro mogla zavrsiti, dok bi jedan znak uskoro mogao zapoceti prelepu ljubavnu bajku. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Strelca da im se tuga sprema u ljubavi, dok zvezde otkrivaju Ribama da ce upoznati jednu divnu osobu…

 

STRELAC

Dragi strelci, vi sve odlicno shvatate i sve primecujete, a vi narucito primecujete da se vas partner u poslednje vreme ponasa veoma cudno. Vas partner je zapravo veoma cesto nervozan, a vi na sve nacine pokusavate da izbegnete rasprave. Medjutim, vas u narednom periodu ocekuju brojni neodgovorni postupci vaseg partnera zbog kojih bi se vasa veza mogla zavrsiti. Uskoro ce vas partner uciniti nesto preko cega vi necete moci da predjete i zbog cega ce se vasa veza vrlo verovatno zavrsiti.

Vama period do kraja meseca septembra nece doneti skoro pa nikakva pozitivna desavanja. Cak naprotiv, on ce vam doneti samo mnogo problema, kao i razloga za tugu. Vas partner ce ciniti neke nerazumne postupke koje cete vi u pocetku prastati. Medjutim, vi preko jednog njegovog nerazumnog postupka necete moci da predjete.

Vasa veza ce biti u velikoj opasnosti u periodu do kraja meseca septembra. Medjutim, sve ce samo od vas zavisi i od vase odluke. Vi cete morati da odlucite. I vi cete morati da izaberete izmedju toga da oprostite voljenoj osobi i izmedju ljubavnog kraja.

Tuga u ljubavi vam se sprema i vama dolaze neki veoma teski trenuci. Vas ocekuju desavanja koja ni sa cim niste zasluzili i zbog svega toga vam nece biti ni malo lako.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2