DNEVNI HOROSKOP za 4. septembar: Danas   neko NECE MOCI da IZBEGNE PROBLEME!

DNEVNI HOROSKOP za 4. septembar: Danas neko NECE MOCI da IZBEGNE PROBLEME!

2019-09-01 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi pred vama je dan tokom kojeg vas ocekuje zaista mnogo negativnih desavanja. Dan pred vama ce obeleziti pre svega problemi koji vas ocekuju na svim planovima vaseg zivota, a vas isto tako danas ocekuje i nesto veoma lose sto ce vasa voljena osoba uciniti. Pakleno tezak dan vam predstoji.

BIK

Dragi bikovi pred vama je dan kakav vam je zaista i potreban. Naime, u danu pred vama vas ne ocekuje previse desavanja, danas vas ocekuje mnogo mira, a vama je mir posle mnogo problema sigurno potreban. Upravo cete danas moci da se opustite i da uzivate u nekim razlozima za srecu koji vas danas ocekuju.

BLIZANCI

Dragi blizanci previse toga zamerate voljenoj osobi, vi njoj zamerate svaku sitnicu, a upravo takvo vase ponasanje nju povredjuje i donosi joj tugu. Vasa voljena osoba zaista nije duzna da trpi sve to pa bi najbolje za vas bilo da dobro razmislite o postupcima kako ne bi ostali bez voljene osobe.

RAK

Dragi rakovi danas vas ocekuju neka nepredivdjena desavanja koja ce vas prosto iznenaditi. Naime, danas vas ocekuje prvo na planu posla jedan neuspeh koji ce vam stvoriti nervozu, ali vas isto tako danas ocekuje i jedan postupak voljene osobe koji ce vam vratiti osmeh na lice. Vase raspolozenje ce se danas veoma brzo menjati.

LAV

Dragi lavovi vama su potrebne neke promene u zivotu, vi prosto morate odustati od nekih osoba jer jedino ako to ucinite onda se mozete nadati sreci. Ono sto vi uporno odbijate da priznate jeste da bi vas zivot bio mnogo lepsi bez odredjenih osoba, a upravo zbog toga i imate problema u zivotu.

DEVICA

Drage device danas vas ocekuju neka veoma znacajna desavanja. Ipak, ono sto je sigurno za vas bitno jeste da ce ta desavanja biti pozitivna. Prvo vas danas ockeuje jedan manji novcani dobitak koji ce vam svakako znaciti, a posle toga vas ocekuje nesto na planu ljubavi sto ce vam dokazati da vasa veza ima svetlu buducnost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2