DNEVNI HOROSKOP  za 3.septembar:Nekome danas sledi VELIKA SRECA!

DNEVNI HOROSKOP za 3.septembar:Nekome danas sledi VELIKA SRECA!

2019-09-01 Off By Admin

OVAN

Dragi ovnovi vas problem je u tome sto odlazete nesto sto je neodlozno. Vi odlazete neke odluke vec odredjeno vreme, a i vama samima je jasno da ih morate pre ili kasnije doneti. Vama su potrebne neke promene u zivotu, pre svega bi vas zivot postao mnogo lepsi i bolji bez nekih osoba, ali vi kao da to ne zelite da shvatite.

BIK

Dragi bikovi pred vama je veoma lep dan tokom kojeg ce vam sve odgovarati i tokom kojeg ce vam sve polaziti za rukom. Ni najmanjih problema necete imati danas, a u danu pred vama vas ocekuju brojni razlozi za srecu. Danas cete prosto uzivati u brojnim prelepim desavanjima.

BLIZANCI

Dragi blizanci vreme je da se uozbiljite i da vise vaseg vremena posvetite voljenoj osobi. Vasa voljena osoba nije srecna sa vama u vezi i upravo ste vi krivac za to. Vi u poslednje vreme imate vremena za sve sem za voljenu osobu, a to naravno da nije u redu. Pokusajte usreciti voljenu osobu.

RAK

Dragi rakovi previse verujete ljudima i zbog toga tako cesto budete razocarani. Vi nikako da shvatite da nisu sve osobe iskrene i dobre i vi uporno ponavljate greske. Ono sto vam najveci problem predstavlja jeste upravo to sto ne ucite iz gresaka pa upravo zbog toga veoma cesto imate razloga za tugu u zivotu.

LAV

Dragi lavovi umesto sto voljenoj osobi zamerate brojne stvari bolje da je pokusate razumeti. Naime, vasa voljena osoba trenutno ima mnogo problema pa je njoj poslednje potrebno trenutno da joj vi nesto prigovarate. Vasa voljena osoba prolazi kroz tezak period, a njoj je bi vasa podrska mnogo znacila.

DEVICA

Dragi device vi ni same ne znate sta zelite, vi u poslednje vreme uopste niste sigurne u vase odluke, zelele to da priznate ili ne, ali to je tako. Vi kao da zelite neke stvari da ostvarite odmah, a to nije moguce. Morate izdvojiti malo vremena i morate dobro razmisliti o svemu, a pre svega o vasem ponasanju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2