BIK odlicno zna KOLIKO VREDI i osoba je koja NIKAD od svojih snova NE ODUSTAJE!

BIK odlicno zna KOLIKO VREDI i osoba je koja NIKAD od svojih snova NE ODUSTAJE!

2019-08-31 Off By Admin

BIK

Ovo je   znak koji je poznat po tome sto   tera po svome.   Njegova najpoznatija osobina je tvrdoglavost jer  on zapravo bas nikada ne odustaje od onog sto zeli.

Osoba je koja ima stav i koja se uvek  bori za ono sto hoce. Ali, uvek to radi na lep i posten nacin i bas nikada  nece sebi dozvoliti da  nekoga povredi.

Prosto veruje da onako kako uradi drugima kad tad se vrati njemu i zato    je osoba koja ce cuvati ono sto ima.

Iskren je i bas ce uvek reci ono  sto misli cak i kada zna da  je  ta istina surova i bolna.

Prosto je takav. On ce reci ono sto misli    i ono sto oseca bas uvek. Isto tako ocekuje od ljudi koje voli i od onih koji ga okruzuju.

Osoba je koja ce  ako treba da pogine zbog nepravde. On je neko ko     ne podnosi laz  i samim tim bas nikada  ne prasta onima koji su    ga slagali  zato stom zna da onaj ko jednom slaze ostaje lazov za sva vremena.

Moramo dalje da kazemo da bik odlicno zna koliko vredi. On daje sve sto ima za one koje voli.

Porodica mu je na   prvom mestu bas uvek.

Kada    upozna svoju srodnu dusu toliko jako ume da voli da je u stanju da svima oko sebe kaze zbogom.   Jednostanvo zbog ljubavi ume i moze celom svetu da okrene ledja i cini sve pri tome.

Ali, on odlicno zna da nije dovoljno kada voli samo jedno. I shodno tome itekako ce umeti da ceni ono sto ima  ali i da se okrene i ode ako shvati da je jedini koji voli.

Bik voli da igra na sigurno.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2