OVIM znacima ce SEPTEMBAR biti MESEC LJUBAVI!

OVIM znacima ce SEPTEMBAR biti MESEC LJUBAVI!

2019-08-29 Off By Admin

Možda ste dugo patili i pitali se čime ste baš vi zaslužili takav bol i nepravdu da ne možete da nađete nikog ko bi ostao kraj vas! Međutim ako pripadate nekom od ova tri znaka opustite se jer ćete upoznati ljubav iz snova koja bi mogla potrajati i donijeti vam mnogo sreće i vjenčanje… Nemate više razloga za brigu, spremite se da uživate u novoj ljubavi koja vam se sprema u septembru. Sve patnje su iza vas, a možda ste baš vi među ova tri znaka!

Djevica

Vi ste se u prethodnom periodu mnogo namučili i mnogo propatili, ali tome je sada kraj. Pošto je Venera, planeta ljubavi, došla u aspekt vašeg ljubavnog polja vama seu septembru predviđa da ćete upoznati nekog koga zaista zaslužujete i ko će konačno znati da spozna vaše kvalitete i da se divi vasoj preciznosti i harmoniji koju ste sposobni svima da donesete.

Pred vama je jedno poznanstvo koje će se ostvariti u prvim danima mjeseca septembra i to će biti ljubav na duge staze. Bez obzira na to gdje ćete upoznati osobu koja će vam postati srodna duša od nje ćete naučiti toliko toga o sebi samima jer ona će prepoznati sve kvalitete koji vas krase.

Nećete  više imati kompleks niže vrijednosti koji su vam stvorili predhodni partneri. Samo je potrebno da budete maksimalno otvoreni i nemojte se plašiti da pokažete emocije jer ovaj put će to biti prava ljubav! Onda slobodno možete da počnete pripreme za vjenčanje.

 

Bik

 

Nakon stresa i patnje nemirnog perioda zbog kojeg ste mnogo propatili, dragi Bikovi spremite se da u septembru uđete u jedno opušteno i mirno razdoblje vašeg života koje če potrajati, a mnogi će to krunisati ili brakom ili zajedničkim životom. Okrenite se oko sebe u vašoj je blizini neko ko vas voli. Možda ga vi smatrete za prijatelja ali spoznaćete da je to ustvari vaša srodna duša i od tog poznanstva i veze izrodiće se dani koji nećete nikada zaboraviti.

Sva vaša patnja biće nagrađena i vi ćete uvidjeti da sreća i prava ljubav uistinu postoje. Praznine u vašem srcu biće ispunjene. Osmijeh na lice i sprenmite se da uživate sa vašom srodnom dušom koja vas neko vrijeme čeka.

Nastavak na sledećoj strani…

Pages: 1 2