DNEVNI HOROSKOP za   28.avgust:  Nekoga danas ocekuje LJUBAVNO CUDO!

DNEVNI HOROSKOP za 28.avgust: Nekoga danas ocekuje LJUBAVNO CUDO!

2019-08-26 Off By Admin

OVAN

 

Posao :

Danas vas ocekuju veliki poslovni problemi, a vi za te probleme nikako necete uspevati da pronadjete resenja,  to ce vas zabrinuti, posto ti problemi mogu dovesti cak i vas posao u pitanje.

Ljubav :

Ni malo lep dan vas ne ocekuje na planu ljubavi, u danu pred vama cete saznati nesto o vasoj voljenoj osobi sto ce vas zabrinuti, vama ce jednao osoba reci nesto veoma lose o vasoj voljenoj osobi, ipak vi pre svega trebate razgovarati sa voljenom osobom, i trebate prvo utvrdrditi da li je to zaista i istina.

Zdravlje :

Nervozni ste.

BIK

Posao :

Miran dan na planu posla vas ocekuje, nikakva vaznija desavanja vas ne ocekuju u danu pred vama.

Ljubav :

Divan dan na planu ljubavi vas ceka, u danu pred vama vas ocekuje jedno prelepo ljubavo iznenadjenje koje ce vam prirediti voljena osoba.

Zdravlje :

Osecate se odlicno.

BLIZANCI

Posao :

Danas cete zebeleziti manji poslovni neuspeh, a taj neuspeh ce vam doneti odluka od koje ste mnogo ocekivali.

Ljubav :

Danas cete konacno uspeti da resite sve jubavne probleme koje imate na planu vase veze, konacno vise nece postojati ni najmanji problemi u vasoj vezi, a vama ce to mnogo znaciti.

Zdravlje :

Krecite se vise, slaba vam je kondicija.

RAK

Posao :

Niste dovoljno samouvereni na planu posla, nedostaje vam hrabrosti kako bi neke odluke doneli, trebate postati odvazni posto samo tako mozete ocekivati velike poslovne pobede.

Ljubav :

Nikakva znacajnija desavanja vas ne ocekuju danas na planu ljubavi, miran dan vas ocekuje.

Zdravlje :

Nemate zdravstvenih problema.

LAV

Posao :

Budite izuzetno oprezni danas na planu posla, danas ce vase kolege pokusati da vam stvore velike probleme, nemojte im to dozvoliti.

Ljubav :

Previse verujete voljenoj osobi to je cinjenica, a vasa voljena osoba veoma cesto vase poverenje ne opravda, a tako ce biti i danas, posto ce vasa voljena osoba uciniti nesto u danu pred vama sto ce vas povrediti.

Zdravlje :

Kontrolisite pritisak.

DEVICA

Posao :

Brojni poslovni problemi vas ocekuju u danu pred vama, a vama ce biti veoma tesko da ih sve resite, trebate preci preko ponosa i trebate zamoliti vase kolege da vam pomognu.

Ljubav :

Situacija na planu vase veze je sve bolja, na planu vase veze ponovo sve funkcionise kako bi i trebalo, a sve je to zasluga vas i vase voljene osobe.

Zdravlje :

Osecate se veoma dobro.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2