STRELAC ume da VOLI ali ume i da  POVREDI tako da  nikada to NE PREBOLITE!

STRELAC ume da VOLI ali ume i da POVREDI tako da nikada to NE PREBOLITE!

2019-08-25 Off By Admin

STRELAC

Ovo je znak koji moze bas sve sto pozeli jer je pre svega veoma jak i snazan. Osoba koja je rodjena  u ovom znaku itekako ima      naviku da se bori za ono do cega joj je stalo. Kada voli cini sve ali isto tako sve zeli i ocekuje nazad.

Strelac je jedan od najboljih prijatelja u celom  zodijaku. On je osoba koja ce itekako umeti da cuva vase tajne i da se bori za ono do cega joj je stalo.

Kada voli on daje sve od sebe ali isto tako sve ocekuje nazad.

Imati kraj sebe jednog strelca znaci imati nekog ko ce biti tu   za vas na svaki moguci nacin. Da vas  razume i da vas pre svega jako voli.

Ali, ono sto je najveca istina jeste da ljubav osobe rodjene  u ovom znaku morate zasluziti. On nikako nije  osoba koja  svakome poklanja svoje emocije niti neko kome se desava ljuba na prvi pogled.

Sanse da nekome tek tako da svoju ljubav i svoje srce prosto ne  postoje. Imati strelca kraj sebe znaci imati nekog ko ce vas voleti iznad svega ali ko ce iznad svega ocekivati da vi njega postujete.

Pri tome se najvise misli na to da ga ne lazete jer njemu nece pasti na pamet nikad da prasta onima koji su mu bol naneli.

Iskren je i skoro     uvek ce reci ono sto misli.

No,  moramo da kazemo da on isto tako ocekuje od onih koji su u njegovoj blizini isto to. Da  ga ne lazu neovisno o tome koliko je istina bolna.

On nije ni slabic ni kukavica vec  bice koje je dovoljno jako da podnese sve.

Uostalom,on zna da se  za svaku laz kad tad sazna. I da tad obavezno zaboli jos jace.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2