Horoskop tuge: Ovim znacima ce septembar doneti teske trenutke!

Horoskop tuge: Ovim znacima ce septembar doneti teske trenutke!

2019-08-24 Off By Admin

Nekim znacima ce mesec septembar doneti prelepa desavanja u kojima ce uzivati, a nekim mnogo tuge. Naime, zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Raka i Strelca da ih ocekuje veoma tezak mesec tokom kojeg ce imati mnogo razloga za tugu…

 

RAK

Dragi rakovi, vi imate osecaj da se u vasem zivotu mnogo toga menja na bolje i vi se nadate da ce se slicno nastaviti i tokom meseca septembra. Medjutim, to se nazalost nece desiti. Vas zapravo tokom septembra ocekuje samo mnogo razloga za tugu. I zbog toga vam nece biti ni malo lako tokom septembra.

Ono sto je cinjenica jeste to da cete vi moci da budete zadovoljni sa vasom finansijskom situacijom tokom septembra, ali vi necete moci da budete zadovoljni sa desavanjima na planu ljubavi. Vi cete zapravo tokom septembra veoma tesko moci da izbegnete ljubavni kraj i to sve zbog postupaka vaseg partnera.

Vama ce tokom septembra biti sruseni mnogi snovi, a vama ce snove srusiti vas partner sa nekim postupcima. Vas narucito mnogo problema na planu ljubavi ocekuje tokom prve polovine meseca septembra i vas partner ce vam sa jednim postupkom slomiti srce. Vi cete pokusati da oprostite to voljenoj osobi, ali vi prosto u tome necete uspeti. Mesec septembar ce vam doneti zaista mnogo razloga za tugu i problema na planu ljubavi i vasoj vezi ce vrlo verovatno doci kraj tokom septembra meseca.

Predstoje vam desavanja koja vi ni sa cim niste zasluzili, a zbog tih desavanja vam nece biti ni malo lako.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2