Ovoj dami  zodijaka NIKO NIJE RAVAN  zato sto je POBEDNICA u svakom smislu!

Ovoj dami zodijaka NIKO NIJE RAVAN zato sto je POBEDNICA u svakom smislu!

2019-08-23 Off By Admin

   Jedno je sigurno.

Zena rodjena u znaku  skorpije je neko ko je jak i ponosan. Neko ko pre  svega ima stav i osoba koja u najvecem broju slucajeva dobije ono sto zeli.

Kada se zaljubi nema toga sto  nece biti u stanju da ucini za voljenu osobu. Ona je bice  koje ce umeti da cuva ono sto ima ali i bice koje zahteva da je neko iskreno voli i postuje. Ima cilj i u najvecem broju slucajeva dodje do njega. Ali, ona to uvek radi posteno i fer i na svaki moguci nacin nastoji da usreci one koje voli.

Dakle zena rodjena   u ovom znaku je olicenje iskrenosti i postenja.

Osoba je koja   uvek  kaze istinu. Cak i kada   zna da je ta istina  gorka i bolna skorpija ce se uvek odluciti na nju. Samim tim ocekuje i zahteva da ljudi budu bas takvi prema njoj.

Da u svakom   trenu ima kraj sebe osobe kojima  moze da veruje i da na svaki nacin nastoji da usreci one do kojih  joj je stalo. Skorpija je znak koji   zivi za ljubav.

Ne samo   za to da pronadje muskarca koji ce je voleti iskreno vec  da ima i prijatelje odnosno ljude na koje moze da se osloni i kojima moze da veruje.

Mozemo da kazemo da je zena rodjena u ovom znaku neko ko zavodi na svakom koraku i svesna je toga. Ali daleko do toga da  ona  uziva u svom statusu zavodnice. Prosto nije takva. Zeli da ima nekog ko ce je voleti i nekog ko ce na svaki nacin da nastoji da je usreci. Imati kraj sebe zenu rodjenu u ovom znaku znaci imati pravu ljubav   i u to nema nimalo sumnje.

Ali, ona je zena koja daje sve i sve zeli i    zahteva nazad. U ljubavi za nju ne postoje granice ali i sama ih nema.

Kada i ako voli ucinice sve da ta osoba bude srecna ali ce sve ocekivati i zauzvrat. Imati kraj sebe zenu rodjenu u ovom znaku znaci imati nekog ko vam bas nikada nece okrenuti ledja.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2