LJUBAV i POSTOVANJE zene rodjene u znaku LAVA MORATE  ZASLUZITI!

LJUBAV i POSTOVANJE zene rodjene u znaku LAVA MORATE ZASLUZITI!

2019-08-22 Off By Admin

   ZENA LAV

Nema toga sto zena rodjena u  znaku lava ne moze da ucini.

Ona je dama koja ima stav i dama koja odlicno zna da ceni ono sto  ima.

Iskrena je  i pre svega zena koja nema dlaku na jeziku.

Kada nesto pozeli ona ce itekako umeti da se bori da dobije ono sto zeli. Moramo da kazemo da ona nikada ne igra prljavo.  Zapravo ne postoje sanse da ova zena bilo kome nanese bo. Ali ako nju neko povredi onda nema sumnje da ce toj osobi umeti da pokaze  zube.

Zena lav zna sta  zeli i zena je koja pre svega ima stav.  Zena koja zna da nije lako sa njom ali onda kada je jednom upoznate i zavolite nema sumnje da cete je voleti sve dok disete.

Jako je malo zena kao sto je ona.

Osim sto ima neverovatnu harizmu koja jednostavno na svakom koraku privlaci. Ona je i zena koja ima stav i koja ce biti tu za vas uvek na svaki moguci nacin.  Zena je koja nije kukavica i nije slabic vec dama koja  ide  srcem   kroz zivot.

Zivot je samo jedan i ona to odlicno zna.  Zato na svaki nacin nastoji da dobije ono sto zeli. Ovo je dama koja ima stav i dama koja pokusava da dodje do svog cilja. Uvek na posten nacin  jer je njena zivotna parola da nikada ne cini drugima ono sto ne zeli da se desi njoj.

Zena lav je svesna toga da je muskarci ludo zele ali ona je odana i verna i kada zavoli nema sanse da ikada i pomisli na drugu osobu.

Istina je da deluje jako hladno i ponosno ali oni koji je poznaju odlicno znaju da je   zena koja ima srce.

Zena koja ce vas voleti   i koja ce dobro umeti da proceni da li treba da vam da dusu ili da vas jednostavno precrta za sva vremena. Cinjenica je da ona retko od nekog dize ruke.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2