Horoskop obecane srece: Ovi znaci ce zapoceti vezu sa pravom osobom!

Horoskop obecane srece: Ovi znaci ce zapoceti vezu sa pravom osobom!

2019-08-21 Off By Admin

Da li mi verovali u to ili ne, ali ono sto je cinjenica jeste da za svakoga od nas negde postoji osoba sa kojom mu je sreca u ljubavi sudjena. Medjutim, veoma tesko je cekati na susret sa takvom osobom, a neki znaci nece morati jos dugo vremena da cekaju. Zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Bika i Vodolije da ih uskoro ocekuje susret sa osobom sa kojom im je sreca obecana…

 

BIK

Dragi bikovi, za vas je prava ljubav nista drugo nego ”pusti san”. A vi se plasite da ce to tako zauvek i ostati. Medjutim, vi imate razloga za optmizam i to zbog toga sto vas uskoro ocekuje nesto potpuno neocekivano. Naime, vama period izmedju 7. i 10. septembra donosi susret na koga cekate celog vaseg zivota. Upravo cete vi tokom tog perioda upoznati osobu koja ce vam ukrasti srce. Vi cete tu osobu upoznati preko jednog vaseg dobrog prijatelja i vama ce se ta osoba mnogo dopasti.

Vi cete tu osobu u trenutku pozeleti kraj sebe, a ni ta osoba nece biti ravnodusna prema vama pa vas zbog toga u periodu do kraja septembra ocekuju neka veoma bitna desavanja koja ce biti vezana za tu osobu. Vi cete cak biti u prilici da sa tom osobom zapocnete ljubavnu pricu, a vi svakako da tu priliku trebate iskoristiti.

Vas uskoro ocekuje magicni susret. Vas ocekuje susret sa osobom sa kojom vam je sreca obecana, a vi cete isto tako biti u prilici da zapocnete vezu sa tom osobom. Veoma lepa, a ujedno i vazna desavanja vam predstoje na planu ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2