Vratice im se uspomene: Ove znake ceka prilika za novi ljubavni pocetak!

Vratice im se uspomene: Ove znake ceka prilika za novi ljubavni pocetak!

2019-08-19 Off By Admin

Nekim znacima ce mesec septembar obeleziti desavanja koja ce biti vezana za njihovog bivseg partnera. Zvezde otkrivaju pripadnicima znaka Blizanaca i Device da ih tokom septembra ocekuje prilika da ponovo zapocnu vezu sa bivsom ljubavi…

 

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi zaista jeste mnogo ponosni, a vas je ponos mnogo puta kostao u zivotu. Medjutim, vama je isto tako ponos mnogo puta u zivotu pomogao, jer vam on nije dopustio da ostanete kraj osoba koje vas ni po cemu ne zasluzuju. Medjutim, vas uskoro ocekuju neka desavanja zbog kojih cete ozbiljno razmisljati da predjete preko vaseg ponosa.

Vama ce mesec septembar biti izuzetno zanimljiv. A njega ce vam obeleziti desavanja na planu ljubavi. Vas tokom septembra ocekuje nista drugo nego povratak vase bivse ljubavi u zivot. Vec na samom pocetku meseca vas ce zivot spojiti sa tom osobom i vama ce biti jasno da vas ta osoba zeli kraj sebe. Ipak, ono sto je vas najvise zacuditi jeste to sto cete shvatiti da jos uvek nesto osecate prema bivsem partneru iako se trenutno mozete zakleti da ste tu osobu zaboravili i preboleli.

Vama posle toga period do kraja meseca donosi samo velikodusne postupke vaseg bivseg partnera. Ta osoba ce se truditi na sve nacine da vam dokaze da je se promenila i ona ce pokusavati da vas ubedi kako bi joj pruzili jos jednu priliku. Upravo zbog svega to ce vam se vratiti uspomene. I vi necete znati sta da ucinite. Ipak, ono sto je sigurno jeste to da cete vi biti u prilici da zapocnete vezu sa bivsom ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2