LAV za LJUBAV DUSU DAJE, ali je spreman DUSU i da  UZME!

LAV za LJUBAV DUSU DAJE, ali je spreman DUSU i da UZME!

2019-08-19 Off By Admin

 Lav je jedan i jedini i jedinstven.

Znak koji odlicno zna sta zeli  i znak koji itekako ume i moze da dobije ono sto zeli.

Kada mu je do necega stalo on ce na svaki nacin pokusavati da to dobije i osoba je koja jednostavno  bas nikada ne odustaje od onog sto pozeli.

Moramo da kazemo da svi misle da je lav hladan ali je prava istina da je on samo osoba koja ne zeli tek tako da pokaze svoje emocije.

Kada nesto pozeli itekako ce  umeti da  nadje nacina da to dobije. Osoba je koja zna sta zeli i koja bas nikada nece odustati od onog sto pozeli.

No, iako svi misle da je on hladan prava istina je da itekako zna da cuva ono sto ima  i da voli, a samim tim i da pati.

No, stvar je u tome sto pazi kome poklanja svoje srce.   I  naravno da mu nije u planu da na svakom koraku pokazuje svoje emocije i da svima  pokazuje kakav je.

Bas naprotiv.

On je bice koje ce samo onima koji mu ljubav dokazu pokazati svoje pravo lice.

Kada voli daje sve od sebe ali isto tako  ocekuje i od onih koji ga okruzuju. Dakle on je mozda cak i jedini znak koji ide na sve ili nista. Moramo da dodamo da je za lava najvaznije reci da ima stav  i da je pre svega osoba koja ume da cuva ono sto ima.  U ljubavi je odan i veran bas uvek iako je opste poznato  da je privacan i da lako zavede.

Svakako da ume da menja partnere ali kada se   zaljubi iskreno onda za njega osim te  osobe ne postoji bas niko. Imati kraj sebe lava  znaci imati nekog ko ce vam dati dusu ali ko ce  biti u stanju da bude vas najveci neprijatelj ako to zasluzute.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2