Bika i Jarca ocekuju razlozi za srecu, a ovog znaka brojni razlozi za tugu!

Bika i Jarca ocekuju razlozi za srecu, a ovog znaka brojni razlozi za tugu!

2019-08-13 Off By Admin

Nekim znacima ce period do kraja meseca avgusta obeleziti razlozi za srecu, a jednog znaka ocekuje mnogo problema i razloga za tugu. Naime, zvezde imaju lepe vesti za Bikove i Jarceve, dok zvezde imaju lose vesti za Skorpije…

 

BIK

Dragi bikovi, vama ce period do kraja meseca avgusta doneti mnogo toga lepog. Vama ce polozaj planeta odgovarati i zbog toga vas ocekuju samo pozitivna desavanja. Vas do kraja avgusta pre svega ocekuju desavanja na planu ljubavi, ali vas isto tako ocekuju i neki novcani dobici koji ce biti od velikog znacaja za vase finansije.

Kada je u pitanju plan ljubavi vaseg zivota vi zaista nikakvih problema necete imati. Vas na planu ljubavi ocekuju samo razlozi za srecu i zbog toga cete period do kraja meseca avgusta provesti u divnom raspolozenju i vi cete uzivati u velikoj ljubavnoj sreci. A kada su u pitanju vase finansije, vi cete sa njima apsolutno moci da budete zadovoljni. Vas mnogo novcanih dobitaka ocekuje i upravo zbog toga vi nikakvih problema sa novcem necete imati.

Period do kraja meseca  avgusta vam pre svega donosi veliku kolicinu srece.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2