Sta znaci zodijaka NE PODNOSE: Bika nikada ne LAZI, a OVOG znaka nikada ne pokusavaj da PREVARIS jer to ti NIKADA NECE OPROSTITI!

Sta znaci zodijaka NE PODNOSE: Bika nikada ne LAZI, a OVOG znaka nikada ne pokusavaj da PREVARIS jer to ti NIKADA NECE OPROSTITI!

2019-08-10 Off By Admin

Svaki znak zodijaka ima nesto sto  ne podnosi, svaki znak zodijaka ima nesto sto mu mnogo smeta, a zvezde otkrivaju sta znaci zodijaka prosto ne tolerisu…

Sta znaci zodijaka ne podnose: Bika nikada ne lazi, a ovog znaka nikada ne pokusavaj da prevaris jer to ti nikada nece oprostiti!

 

 

OVAN

Ovnovi ne podnose dvolicne ljude, ovnovi su osobe kojima je mnogo stalo do dobrote, a upravo zbog toga dvolicnost ovnovi ne tolerisu, ovnovi ne vole ljude koji govore jedno, a cine drugo, ovnovi ne vole ljude koji su uz neke osobe samo iz koristi, upravo se ovnovi protiv toga bore, ovnovi se bore da se sazna prava istina o svakoj osobi, bikovi ne podnose osobe koje uvek ”glume” nesto sto nisu.

BIK

Kada su u pitanju bikovi, ono sto bikovi ne podnose je naravno laz, po mnogima je bik najiskreniji znak zodijaka upravo zbog toga nikakvu laz ne toleresise, bikovi su borci za istinu, upravo zbog toga niko ni ne treba da pokusava da slaze bikove, posto ce bikovi uciniti sve sto je u njihovoj moci kako bi se saznala prava istina. Bikovi laz ne podnose, za bikove je laz nesto najgore.

BLIZANCI

Blizanci su odgovorne osobe, a ono sto blizanci ne vole jesu ”prazna obecanja”, bliznaci ne podnose ljude koji mnogo toga obecavaju,a nista ne ispunjavanju, za blizance je njihov rec svetinja i oni je uvek odrze, pa upravo zbog toga blizanci ne podnose ljude koji nisu pouzdani, blizanci ne podnose ljude koji mnogo govore,a nista ne cine.

 

RAK

Kade su u pitanju rakovi tu je situacija jasna, ono sto rakovi ne podnose, ono sto im mnogo smeta jeste nepravda, upravo je rakovima nepravda mnogo tuge donela, pa se sada rakovi protiv nepravde bore na sve moguce nacine, nepravda je ono sto rakovi ne tolerisu, rakovi se bore na razne nacine protiv nepravdom.

LAV

Lavovi su mudre osobe , a ono sto lavovi ne vole jeste to kada neko pokusava da ih na bilo kakav nacin prevari, lavovi to ne dozvoljavaju, a ne samo to nego se lavovi bore da te osobe shvate da to nikada nisu trebale ni pokusati, lavovi ne dozvoljavaju da ih bilo ko povreduje, pa se upravo lavovi bore protiv takvih osoba, niko nikada ni ne treba da pokusava da prevari lava, posto lavovi prevaru ne podnose.

DEVICA

Ono sto device ne podnose jeste pritisak, device ne vole da bilo ko vrsi pritisak na njih, device ne vole da im bilo ko govori sta da cine i upravo se protiv toga device bore, device zele da budu samostalne, one ne zele da imaju u svom okruzenju bilo koju osobu koja ce im govoriti sta da cine, one pritisak drugih ljudi na njih ne podnose.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2