Ovi znaci MNOGO TOGA OBECAVAJU,a MALO toga CINE!

2019-08-10 Off By Admin

BLIZANCI

Osobe rodjene u ovom znaku su neko ko je sklon tome da jednostavno  zna da obeca i ono sto ne moze da ispuni.

Ne moze se reci za osobu rodjenu u znaku blizanca da je ona neko ko zivi u masti ali sa druge strane je sasvim jasno da ima veliko srce i da mu je zao da bilo koga povredi tako da ce  radije da obeca cak  i kada zna da ne moze da ispuni  nego da nekoga odbije zato sto zna da bi toj osobi onda mogao da slomi srce.

Blizanac je neko ko ne razmislja puno o onom sto govori i ko jednostavno slusa svoje srce.

 

 

Ne zeli nikoga da povredi i uvek ide linijom manjeg otpora pa tako da nije ni cudo sto je moguce da ce doci do toga da  obeca mnogo toga i da se posle kaje kad shvati da mu to ne moze poci za ruklom,cime slama srce   onih koje voli iako to radi nenamerno.

Ovo naravno ne znaci da se blizancu  ne treba verovati jer on nije osoba koja  laze vec jednostavno da treba uzeti u obzir da je on dobar covek koji ce jednostavno naci nacina da usreci voljene ljude pa makar i time sto ce im dati rec koju nece moci da odrzi.

Od toga nazalost nema svrhe ali je to bar dokaz da je on covek na koga se mozes osloniti i ko jednostavno nema lose namere.

ON sa druge strane nece     imati razumevanja  za one koji  njemu nesto obecaju,a to ne ispune iz prostog razloga sto se on zna itekako osloniit na druge jer  bas i nije osoba koja je vredna i radna i koja je u stanju da menja svet.

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2