FONTANA ZELJA: Izaberi jedan NOVCIC koji bi ”bacio” u fontanu,i saznaj da li ce ti NAJVECA zelja IKADA BITI OSTVARENA!!

FONTANA ZELJA: Izaberi jedan NOVCIC koji bi ”bacio” u fontanu,i saznaj da li ce ti NAJVECA zelja IKADA BITI OSTVARENA!!

2019-08-10 Off By Admin

Svako od nas ima mnogo zelja, i trudimo se da ih se sto vise ostvari…

 

Izaberi jedan novcic koji bi bacio u fontanu i saznaj da li ce ti najveca zelja biti ostvarena!

 

 

NOVCIC 1)

 

Vi ste osoba koja ima veliki broj zelja, ali na toj listi imate jednu koja vam je prioritet, a to je da imate MNOGO VISE SRECE U LJUBAVI.

Za vas ljubavi, ma koliko god da je imali u zivotu, nikada nije dosta, za vas ne postoji previse ljubavi, posto je ljubav pravi vas ”pokretac” u zivotu, i nesto sto vam daje snagu za vazne zivotne pobede.

Vi ste kroz svoj dosadasnji zivot imali mnogo veza, mnogo vam je ljubavi pruzeno, ali vi verujete da to ni priblizno nije dovoljno, da to nije uopste toliko, koliko bi vi zeleli da dobijete. Zelite neku osobu koja ce vam prosto pokloniti ”svoje srce” i koja ce vas bezuuslovno voleti i postovati.

Do sada bas i niste imali priliku da je upoznate koja ce vam se potpuno posvetiti i koja ce vam pokazivati svoju ljubav iz dana u dan.

Ali ”fontana” vam govori da ce se to vrlo brzo promeniti, da ce ”naici” jedna koja ce sve vase snove pretvoriti u ”javu”.

Uskoro cete imati nekoga kraj sebe, koji ce ziveti samo kako bi vama poklanjao paznju i ljubav, i kako bi sa njim konacno mogli da budete, pravo istinski srecni, bas onako kako vi i zasluzujete.

Fontana vam govori : ”Vasa zelja ce biti ispunjena”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2 3