Ovnu pocinje ”vreme srece”, a ovom znaku ce biti SLOMLJENO SRCE!

Ovnu pocinje ”vreme srece”, a ovom znaku ce biti SLOMLJENO SRCE!

2019-08-09 Off By Admin

Zvezde su jednom znaku namenile srecu, dok za jednog znaka imaju veoma lose vesti. Naime, zvezde otkrivaju Ovnovima da im uskoro pocinje vreme srece i da ce im vreme srece predstavljati mesec septembar, dok zvezde Strelcima otkrivaju da ce im uskoro biti slomljeno srce…

 

OVAN

Dragi ovnovi, vama nije lako da se borite sa problemima u to nema sumnje, medjutim, vi trebate da pokazete samo jos malo strpljenja. A vi to trebate da ucinite, jer vam uskoro pocinje pravo ”vreme srece”. Naime, vama ce mesec septrembar biti jedan od najlepsih meseci u vasem zivotu i vi cete tokom celog meseca u zivati u sreci.

Vas tokom meseca septembra ne ocekuju cak ni oni najmanji problemi. A vi cete svakako imati veliki broj razloga za srecu. Pocetak meseca septembra ce vam doneti nesto nezaboravno, a to je ostvarenje jedne vase zelje. Upravo ce vam se tada ostvariti jedna velika zelja i zbog toga cete biti izuzetno zadovoljni i srecni. Vas posle toga ocekuje mnogo uspeha na poslu. A vi cete zbog svih tih uspeha biti cak i unapredjeni.

Isto tako ce situacija na planu ljubavi vaseg zivota tokom septembra biti skoro pa idalna. Vas partner ce se na sve nacine truditi kako bi vas usrecio, a njemu ce to zaista i polaziti za rukom. Vas partner ce vam zapravo tokom celog meseca na razne nacine dokazivati svoju ljubavi i vama ce mesec septembar biti pravi ”mesec ljubavi”.

Vama ce mesec septembar biti pravo ”vreme srece”. Vi cete sa desavanjima tokom septembra aposlutno moci da budete zadovoljni i vas ocekuje mnogo divnih i nezaboravnih desavanja. Uskoro vam dolaze dani ispunjeni sa velikom srecom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2