AVGUSTOVKE PROMENE: Jednom znaku ovaj mesec DONOSI VELIKU SRECU!

AVGUSTOVKE PROMENE: Jednom znaku ovaj mesec DONOSI VELIKU SRECU!

2019-08-09 Off By Admin

DRAGI RAKOVI,vi cak ne mozete ni da zamislite koliko vas lepih stvari ceka…

Mozda vam avgust bas i nije poceo sjajno ali to ne znaci da ce tako i ostati.Zapravo vas   cekaju takve promene da vi jednostavno ne mozete ni da naslutite.

Pre svega, vrlo uskoro u vas zivot ulazi osoba koja je poslata od neba ili prosto dar sudbine. Osoba koja moze da vas usreci i koja ce prosto znati sa vama.   Mozda vam sada deluje da su vam sve ladje potonule ali u toku narednih nekoliko dana vas se zivot menja iz korena.

Dakle,   vazno je da ne gubite veru i nadu.  Nemojte nigde zuriti,dajte sebi dovoljno  vremena  da pre svega shvatite sta zelit.e

Mozda je u pitanju osoba iz vase proslosti, neko ko vas je  vec jednom povredio.

Ali, cinjenica je da  se ona iskreno kaje zbog toga i da itekako zeli kraj vas da ostane. Samim tim, dobro bi bilo da joj date sansu jer ce ona itekako umeti da vas usreci.

Neke stvari  se dese onda kada se najmanje nadamo i to je upravo sada slucaj sa vama.  U ljubavi ce vam konacno krenuti,a vi cete napokon biti srecniji nego ikada. Nema sumnje da ste to zasluzili.

Kada je rec o rakovima koji su u vezama,moguce je da u ovim prvim danima meseca osecate nezadovoljstvo i da prosto mislite da voljenoj osobi nije stalo.

Niste u pravu.

Vi ste itekako voljeni samo su zvezde u veoma losem polozaju  i sada vam nista ne prija i nista vam ne odgovara.

Sve ce to uskoro da se promeni i vi cete shvatiti da ste preterivali i da ste pravili  problem tamo gde ga zapravo i nije bilo.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2