IZABERI GOLUBA: Jedan ti DONOSI SRECNU VEST!

IZABERI GOLUBA: Jedan ti DONOSI SRECNU VEST!

2019-08-07 Off By Admin

GOLUB BROJ JEDAN:

Ako si izabrao ovog  goluba to je znak da moras da imas vremena za sebe.Da si postao jedna od onikh osoba  koja samo misli na druge. Tvoj zivot je samo tvoj ali ti prolazi u tome da pokusavas da usrecis sve druge a  tebi kako bude.

Neka ti to sto si izabrao ovog goluba  bude opomena i upozorenje da moras da slusas svoje srce i da moras da pocnes da zivis svoj  zivot.

Nije vazno ko sta kaze niti ko sta misli vazno je ono sto ti nosis u svojoj dusi.

Shodno tome  nadji vremena   za sebe i pokusaj sebi da  ispunis neke sitne  zeljice. Ako budes izdvojio vise  vremena   za svoje zelje samim tim ces biti srecniji i dati sebi sansu da sretnes pravu osobu.  Ako se to do sada  nije desilo imaj na umu da bi moglo krajem narednog meseca.

To ce vrlo verovatno  biti osoba sa kojom ces imati    razliku u  godinama ali nemoj da maris. Vazno je samo ono sto zeli tvoje srce  i samno njega treba da slusas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

GOLUB BROJ DVA:

Ako si izabrao ovog goluba to je znak da bi ti se u narednom periodu mogla vratiti stara ljubav.

Cinjenica je da ti to ne  ne zelis odnosno da sada tako mislis ali kada vam se ponovo sretnu pogledi velke su sanse da ces se zapitati kako si ti uopste mogao bez te osobe da  zivis. Zaista te ocekuju lepi  trenuci  i  daj sansu toj osobi.

Naravno da nista ne mora odmah   ali     samo joj daj sansu da ti dokaze da se kaje sto te je imala i izgubila.

Toliko joj je stalo da ce sada biti spremna na sve samo da vas ima ponovo i nema sumnje u to da ce joj poci za rukom da vas usreci kao niko nikada pre nje.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2