Moraju biti veoma oprezni: Zvezde UPOZORAVAJU ove znakove!

Moraju biti veoma oprezni: Zvezde UPOZORAVAJU ove znakove!

2019-08-06 Off By Admin

Nekim znacima u narednom periodu nece biti ni malo lako i neki znaci ce morati da budu oprezni. Naime, zvezde upozoravaju pripadnike znaka Device i Strelca i otkrivaju im da im predstoje desavanja koja im se nece svideti…

 

DEVICA

Drage device, vama naredni period hoce doneti neke razloge za srecu, ali ce vam doneti i brojna negativna desavanja. Upravo je zbog toga potrebno da pokazete veliki oprez. Naime, vas u periodu od 15. avgusta pa sve do 15. septrembra ocekuju desavanja koja vam se ni malo nece dopasti. Tokom tog perioda ce prvo pod znakom pitanja biti vase zaposlenje. Upravo ce vase kolege na sve nacine pokusavati da vam stvore nervozu i probleme, a vama tokom tog perioda polozaj planeta nece odgovarati i zbog svega toga bi mogli ostati bez posla. Medjutim, vi to mozete izbeci uz pomoc velikog opreza.

Sem toga vas u periodu do 15. septembra ocekuje i veliki broj problema na planu vase veze i vasa veza bi se mogla veoma lako zavrsiti. Naime, vas bivsi partner ce vam stvoriti sve te probleme sa nekim postupcima. Ta osoba ce zeleti da vam pokvari ljubavnu srecu i zbog toga ce na sve nacine pokusavati da rastavi vas i osobu sa kojom ste trenutno u vezi. A vama zbog tih postupaka vaseg bivseg partnera nece biti ni malo lako.

Vi zaista trebate da budete veoma mudre, smirene i pre svega oprezne u narednom periodu. Vama ce period do 15. septrembra doneti mnogo razloga za zabrinutost i za tugu. Ipak, ako obratite paznju na vase postupke i ako se budete borile sa problemima onda mozete izbeci one najvece razloge za tugu i one najvece poteskoce.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2